Despre Vollmax

Lasa instalatiile in grija specialistilor Vollmax !

Vollmax - Un partener de Încredere pentru instalari de inalta performanță cu expertiză și eficiență, garantând calitate și fiabilitate în fiecare proiect.

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul HVAC, Vollmax iti ofera echipamente si servicii de instalatii de calitate, dar ci si proiectare, consultanta si asistenta tehnica profesionala pe parcursul tuturor etapelor procesului investitional: consultanta pentru alegerea si dimensionarea corecta a echipamentelor, implicare in montajul acestora, precum si partea de service si mentenanta.

Intreaga echipa Vollmax este formata din specialisti dedicati si cu experienta in domeniu, pregatiti pentru a se implica in orice moment, prin consultanta si proiectarea solutiilor optime, in functie de necesitatile fiecarui client in parte.

Obiectivele Vollmax

Obiectivele Vollmax

Obiectivul principal al Vollmax este sa ne ajutam partenerii sa depaseasca orice provocare folosind cele mai eficiente si mai noi tehnologii din domeniul instalatiilor.

Principalul obiectiv este oferirea de produse de top si servicii performante, cu design elegant, ce pot fi incadrate in orice tip de spatiu si care dispun de functii complexe pentru asigurarea confortului dorit, prin tehnologii de inalta eficienta si functionare, cu un consum redus de energie.

De aceea, colaboram doar cu producatori de renume (Daikin, Mitsubishi Electric, Gree, Mitsubishi Heavy Industries, Fujitsu, Toshiba, LG, Hitachi, Sharp, Vortice, Soler&Palau, Vents, Blauberg si multe alte marci performante), care respecta reglementarile impuse de Uniunea Europeana, precum si normele internationale de protectie a mediului.

Misiunea Vollmax

Misiunea Vollmax

Misiunea Vollmax este de a oferi partenerilor solutiile ideale in domeniul instalatiilor.

Ne dorim ca impreuna sa dezvoltam o relatie de profesionalism care sa reflecte obiectivele societatii noastre, fapt pentru care va invitam sa ne cunoastem si sa porniti alaturi de noi in procesul de alegere a echipamentelor si serviciilor care sa acopere necesitatile specifice.

Acest lucru il asiguram prin oferirea de produse performante si servicii calitative, cu scopul de a obtine confort termic si randament energetic.

Viziunea Vollmax

Viziunea Vollmax

De-a lungul timpului, am reusit sa ne facem cunoscuti pe piata din domeniu si sa oferim servicii competitive prin prisma profesionalismului si a promptitudinii echipelor de consultanta, instalare si service.

Viziunea noastra include scopul de a ajunge sa fim prima optiune in mintea clientilor din Romania, in ceea ce priveste achizitia de produse, echipamente si servicii pentru instalatii.

Servicii oferite de Vollmax

Partenerii nostri de incredere