Parteneri Vollmax

Descopera partenerii Vollmax

Partenerii Vollmax sunt lideri de top in industria de climatizare, care ofera solutii eficiente si inovative pentru orice tip de spatiu. Samsung, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, LG, Gree, Hitachi, AUX, Haier si Vortice Industrial sunt doar cateva dintre brandurile de top prezente pe aceasta pagina.

Fiecare partener se concentreaza pe crearea unui mediu confortabil si sanatos pentru utilizatorii finali, oferind o gama variata de produse, inclusiv echipamente de aer conditionat, sisteme VRF, pompe de caldura si sisteme de ventilatie, echipamente de termoficare si protectie la incendii. Cu o experienta vasta in domeniu, Vollmax poate oferi servicii de antreprenor general in instalatii: consultanta, proiectare, furnizare si intalare pentru orice tip de instalatii. Alegeti  Vollmax pentru a va asigura ca aveti cele mai bune echipamente si solutii de climatizare pentru spatiul dumneavoastra.

Misiunea Samsung este sa ofere oricarui tip de spatiu, exact aerul de care are nevoie pentru a crea mediul ideal, de aceea temperatura, umiditatea si debitul de aer se pot controla cu usurinta.

Lumina si mirosul sunt elemente senzoriale care conform noilor cercetari, pot fluctua. Samsung isi doreste ca toate spatiile din lume sa fie cat mai fericite si confortabile, de aceea eforturile de a identifica oportunitati si de a gasi solutii pentru confortul tau termic, sunt costante.

Lumea contine un numar infinit de spatii. Daikin considera ca aerul din fiecare dintre ele ar trebui sa fie ideal pentru mediul pe care il sprijina. Astfel, facem posibila gestionarea aerului – pentru a-i controla temperatura, umiditatea, debitul si curatenia.

Noile cercetari interesante promit capacitatea de a modula elemente senzoriale, cum ar fi lumina si mirosul.
Daikin continua sa identifice oportunitati si sa caute solutii pe masura ce se straduiesc sa faca spatiile lumii mai fericite si mai confortabile.

Solutiile Mitsubishi Electric sunt destinate pentru spatii de locuit si de lucru perfect climatizate, in care microclimatul ideal, care aduce efecte pozitive asupra sanatatii fizice si mentale, este rezultatul prezentei dispozitivelor sofisticate pentru controlul calitatii aerului, care gestioneaza in mod automat toate variabilele ce contribuie la crearea, indiferent de anotimp, a unui mediu confortabil: temperatura optima constanta, umiditate corespunzatoare, circulatie a aerului curat, fara praf, fum, mirosuri si alergeni.

Mitsubishi Heavy Industries produce echipamente de climatizare avand in spate 50 de ani de expertiza tehnologica care sunt incorporati in produse ecologice si in instalatiile de productie ale acestora.

Sistemele VRF, comerciale si rezidentiale sunt renumite pentru un standard mai ridicat de performanta, fiabilitate fara compromisuri si eficienta energetica.

LG

Echipamentele de aer conditionat LG, cu tehnologia si caracteristicile sale superioare, proiectate pentru ca aerul din jurul vostru sa fie asa cum doriti. Simtiti si respirati diferenta.

Controlati temperatura din spatiul dumneavoastra cu ajutorul gamei de aparate de aer conditionat LG, inclusiv sisteme unice si multi-split, sisteme Multi-V si sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura. Creati-va un mediu mai sanatos cu aparatele de aer conditionat LG.

Gree este brandul numarul 1 in lume in comercializarea echipamentelor de aer conditionat (Euromonitor International 2019).

Gree Electric Appliances Inc. din Zhuhai a fost fondata in 1991. Este o intreprindere internationala de aer conditionat care a integrat R & D, productie, marketing si servicii.

Gree este lider in industria aerului conditionat cu o calitatea excelenta a produselor sale, tehnologii avansate si mod unic de vanzari in toata lumea.

Hitachi este o companie adanc inradacinata in traditia japoneza, dar propulsati de inovatie constanta, ofera produse de ultima ora pentru a oferi solutii care favorizeaza confortul, eficienta si fiabilitatea in toate proiectele.

Ne petrecem peste 90% din viata in interior, iar aceste medii ar trebui sa fie un loc de armonie si confort. Aceasta este ceea ce dorim sa experimenteze clientii nostri, oriunde s-ar afla, de aceea folosim echipamentele HVAC de la Hitachi.

Hitachi este considerat unul din cei mai prolifici producatori de echipamente HVAC, fiind unul din cei mai importanti producatori de compresoare, compresoare Hitachi ce sunt folosite de nenumarate companii HVAC de pe piata in produsele lor.

AUX

Grupul AUX, care activeaza pe piata din 1986, este unul dintre cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice inteligente, inclusiv sisteme HVAC de inalta calitate.

Grupul are 7 centre de productie moderne, cele mai mari in Ningbo, Nanchang si Tianjin in China si cinci centre de cercetare si dezvoltare.

Echipamentele HVAC AUX sunt disponibile in peste 100 de tari din intreaga lume. AUX a inregistrat o crestere extraordinara datorita celor 27 de ani de experienta in industria frigorifica profesionala si a devenit unul dintre primele trei marci din industria chineza de aer conditionat.

Volumul total al vanzarilor de aer conditionat in 2018-2020 situeaza AUX pe primul loc in lume. Sprijinit de capabilitati puternice de cercetare si dezvoltare.

Haier este o companie globala de electrocasnice si echipamente electronice cu sediul central in Qingdao, China. Divizia HVAC a Haier se concentreaza pe dezvoltarea si productia de echipamente de climatizare si ventilare de inalta calitate pentru clienti din intreaga lume.

Gama de produse HVAC oferita de Haier este vasta si include unitati de aer conditionat Haier, sisteme VRF Haier, sisteme comerciale, pompe de caldura si chillere.

Aceste produse sunt proiectate pentru a satisface nevoile clientilor din diverse medii si domenii, cum ar fi rezidential, comercial, industrial si institutional.

Vortice Industrial este o companie italiana specializata in productia de ventilatoare si sisteme de ventilare pentru uz industrial si comercial. Infiintata in anul 1954, compania si-a consolidat pozitia pe piata datorita angajamentului sau pentru inovatie si calitate superioara.

Gama de produse Vortice Industrial include ventilatoare axiale, centrifugale, cu flux mixt si de inductie, precum si sisteme de ventilare cu recuperare de caldura si ventilatoare pentru aplicatii speciale.

Aceste produse sunt concepute pentru a fi utilizate intr-o gama larga de aplicatii industriale si comerciale, inclusiv in fabrici, depozite, birouri, centre comerciale si locuinte.