AUX

AUX este un brand de top pentru echipamentele de aer conditionat, oferind o gama larga de produse, de la echipamente rezidentiale la sisteme comerciale de climatizare. Fiecare produs AUX foloseste tehnologia de ultima generatie, oferind performante ridicate, eficienta energetica si confort pentru utilizatori. In plus, toate echipamentele AUX folosesc cel mai nou refrigerant ecologic R32, fiind o solutie responsabila cu mediul.

Sistemele VRF AUX sunt o alegere populara pentru aplicatiile comerciale de climatizare, cu o maxima flexibilitate de instalare, o eficienta energetica si fiabilitate maxima. Echipamentele VRF AUX sunt modulare si se pot adapta la orice dimensiune de cladire sau aplicatie. Aceste sisteme sunt proiectate pentru a oferi performante ridicate si reducerea costurilor de operare, cu o instalare si intretinere usoara si rapida.

Vollmax furnizeaza si instaleaza intreaga gama de echipamente HVAC AUX in aplicatii comerciale si rezidentiale. Echipele noastre de instalatori profesionisti au o vasta experienta in instalarea si intretinerea echipamentelor AUX, garantand o functionare optima si durabila a sistemului tau de climatizare.

Contacteaza Vollmax astazi pentru a discuta despre nevoile tale de climatizare si pentru a alege cea mai buna solutie pentru aplicatia ta comerciala sau rezidentiala.

Echipamente de aer conditionat AUX

Cu trei linii de produse de top: FREEDOM, J-SMART si FZ, gama de unitati de aer conditionat rezidential AUX ofera un design rafinat si cea mai bogata gama de functii din clasa lor de pret.

Fiecare produs foloseste cel mai nou refrigerant ecologic R32, compresoare inverter de performanta ridicata si posibilitatea de conectare wifi. 

Seria HALO este produsul de top AUX pentru Europa, fiind conceput cu cele mai noi tehnologii si inovatii pentru eficienta, confort si siguranta in utilizare. 

Seria J-Smart este premiata iF Design Award 2019! Seriei Freedom respecta normele standard de eficienta energetica, fiind o solutie competitiva. 

Afla mai multe despre echipamentele de aer conditionat rezidential AUX sau contactaza Vollmax pentru orice servicii complete de proiectare, vanzare, montare si intretinere a echipamentelor de aer conditionat rezidential AUX.

Sisteme comerciale AUX

Sistemele AC comercial AUX sunt solutia perfecta pentru cladiri rezidentiale, birouri, cladiri de birouri si spatii industriale de dimensiuni medii.

AUX este o companie care investeste intens in gama de produse profesionale, oferind o gama larga de echipamente comerciale cu aplicatii pentru afaceri mici si mijlocii, precum si pentru aplicatii in constructii mari si industriale.

Alege sisteme Multisplit pentru solutii si flexibilitate la instalare, la un cost competitiv iar sistemele U-Match constituie o serie comerciala usoara, capabile sa ofere solutii complete in spatii mici si medii.

Alege acum solutiile complete de climatizare comerciala oferite de Vollmax. Utilizam in mod uzual sistemele de aer conditionat comercial AUX. 

Descopera gama de produse oferite de Vollmax sau contacteaza-ne astazi pentru a discuta despre nevoile tale de climatizare si pentru a afla mai multe despre gama de produse AUX.

Sisteme AC comercial AUX - solutii pentru afacerile tale

Vollmax ofera solutii complete de climatizare cu sistemele VRF AUX. Echipele noastre de instalatori folosesc Sisteme ARV6 DC Inverter VRF pentru proiecte complexe, aceste echipamente oferind performante ridicate, fiabilitate testata si o multitudine de functii care ajuta la cresterea confortului si scaderea costurilor de operare. 

Unitatea VRF AUX ARV6 este un echipament VRF dotat cu cel mai modern DC Inverter VRF de la HITACHI, cu o maxima flexibilitate de instalare, o eficienta energetica și fiabilitate maxima, cu aplicatii pentru toate tipurile de cladiri, de la cladiri rezidentiale, cladiri de birouri, spatii de depozitare si spatii industriale . 

Descopera solutiile complete de climatizare oferite de Vollmax cu sistemele VRF AUX sau contacteaza chiar acum Vollmax pentru a discuta despre proiectul tau de climatizare.