Daikin

Daikin

Prin sistemele de aer conditionat misiunea Daikin este sa ofere oricarui tip de spatiu, exact aerul de care are nevoie pentru a crea mediul ideal, de aceea temperatura, umiditatea si debitul de aer se pot controla cu usurinta.

Lumina si mirosul sunt elemente senzoriale care conform noilor cercetari, pot fluctua. Daikin isi doreste ca toate spatiile din lume sa fie cat mai fericite si confortabile, de aceea eforturile de a identifica oportunitati si de a gasi solutii pentru confortul tau termic, sunt costante.

sSistemele de aer conditionat misiunea Daikin
Sistemele aer conditionat Daikin

Aer conditionat rezidential Daikin

Indiferent de cerintele de incalzire sau racire pe care le are un spatiu, Daikin dispune de o gama larga de unitati de aer conditionat cu eficienta energetica.

Clasificarea eficientei energetice a aparatelor noastre de racire este cea mai ridicata de pe piata.

Clientii nostri fac o investitie avantajoasa atunci cand aleg solutiile noastre de racire, deoarece sunt dotate cu tehnologii inovatoare care indeplinesc toate nevoile unui spatiu. Aceste tehnologii folosesc energia din surse regenerabile, cum ar fi inverterul si recuperarea caldurii.

Avem intotdeauna grija sa gasim cele mai bune solutii de climatizare pentru a fi cat mai eficiente energetic. Unitatile oferite de Daikin nu doar ca sunt conforme cu standardele impuse de legislatie, dar le si depasesc.

Pompe de căldură

Cu ajutorul soluțiilor personalizabile, Daikin ne ajută să-ți oferim sisteme de încălzire și apă caldă personalizate în funcție de bugetul și nevoile tale.

Modul de functionare cu surse regenerabile de energie al aparatelor de incalzire si apa calda Daikin, se datoreaza experientei de peste 50 de ani in dezvoltarea pompelor de caldura cu cea mai ridicata eficienta energetica.

Daca spatiul tau are anumite cerinte si ai un anumit buget pentru acestea, la noi gasesti sisteme de incalzire si apa calda care sa se plieze pe nevoile tale. Acest lucru se datoreaza solutiilor personalizate create de Daikin

Pompa de caldura Daikin

la Vollmax avem o experienta vasta in proiectarea, furnizarea, instalarea si intretinerea sistemelor de aer conditionat Daikin VRV pentru clientii nostri din diverse industrii. Cu o echipa de experti in domeniu si o gama larga de solutii personalizate, puteti avea incredere ca veti beneficia de cele mai bune servicii de instalatii de aer conditionat industrial Daikin VRV.

Descoperiti solutiile de aer conditionat industrial VRV Daikin oferite de Vollmax si asigurati-va confortul termic in spatiile dvs.!

Purificatoare de aer Daikin oferite de Vollmax

Purificarea aerului

Daikin iti ofera purificatoare de aer care sunt capabile sa faca aerul din spatiul tau de 3 ori mai curat, mai sanatos si mai proaspat.

Aceste purificatoare de aer indeparteaza particulele de praf si de polen din aer pentru a te ajuta sa-ti mentii sanatatea in cazul in care ai simptome de astm si alergie atunci cand aerul nu este curat.

Testele desfasurate in cadrul Institutului Pasteur de Lille au demonstrat ca purificatoarele de aer Daikin elimina peste 99,98% din coronavirusul uman HCoV-229E in 2,5 min. Acest virus face parte din aceeasi familie ca SARS-CoV-2, coronavirusul din spatele pandemiei de COVID-19.

O masura suplimentara in lupta impotriva bolilor respiratorii este intotdeauna recomandata, de aceea folosirea purificatoarelor de aer Daikin este ideala pentru orice spatiu.

Refrigerare

Unitatile de refrigerare Daikin au fost concepute pentru a oferi fiabilitate si eficienta energetica tuturor tipurilor de aplicatii comerciale de dimensiuni mici si mari.

Costurile energiei se reduc semnificativ, datorita tehnologiilor Daikin de recuperare a caldurii si Inverter.

Fata de alte aparate, unitatile de refrigerare Daikin au o eficienta energetica mai mare cu pana la 50%, de aceea sunt cele mai bune solutii din clasa lor pentru refrigerare comerciala.

Investitia pe care o faci in aceste unitati de refrigerare este foarte avantajoasa, datorita eficientei lor energetice.

Instalatii frig Daikin
Sisteme ventilatie Daikin oferite de Vollmax

Ventilatie

Sistemele de ventilatie marca Daikin sunt recunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor în întreaga lume. Compania oferă o gamă variată de sisteme de ventilatie, de la unități simple de perete la soluții centralizate complexe, adaptate nevoilor clienților. Sistemele de ventilatie Daikin se concentrează pe eficiența energetică și reducerea emisiilor, asigurând un mediu confortabil.

Tehnologia avansată și fiabilitatea sistemelor de ventilatie Daikin fac din acestea o alegere populară în toată lumea. Utilizatorii pot controla sistemele prin intermediul unei aplicații smartphone sau tabletă și pot regla temperatura și umiditatea în funcție de preferințe. Compania investește constant în cercetare și dezvoltare pentru a oferi produse inovatoare și sisteme de ventilatie marca Daikin de înaltă calitate.

Vollmax oferă servicii post-vânzare de întreținere și reparare pentru sistemele de ventilatie, asigurând funcționarea acestora la capacitate maximă.
Alege un sistem de ventilatie Daikin pentru un mediu confortabil și eficient din punct de vedere energetic. Toate produsele sunt testate riguros și îndeplinesc standardele internaționale de calitate.
Investește într-un sistem de ventilatie Daikin pentru un mediu confortabil și eficient energetic!

Sisteme de control

Sistemele de control Daikin au un mod simplu de functionare, avand rolul de a controla consumul de energie si costurile.

Controlul climatizarii trebuie sa fie simplu, intuitiv, inteligent si eficient din punct de vedere energetic.

Varietatea sistemelor oferite de Daikin, asigura manevrarea climatizarii si obtinerea confortului optim, atat in cladiri rezidentiale, cat si in cele industriale.

Module de control Daikin

Din 1924

Daikin si-a inceput misiunea de a gasi cele mai bune solutii pentru industria aerului in anul 1924. Eforturile continue ale companiei de a depasi chiar si cele mai grele provocari, a dus la castigarea statutului de producator principal in domeniul echipamentelor de aer conditionat.

Tehnologia inovatoare dezvoltata de Daikin este comprimata in cele mai bune produse si solutii de sistem, ce garanteaza crearea unor medii interioare confortabile si sustenabile pentru toti oamenii si pentru toate regiunile lumii.

Tehnologii inovatoare

Misiunea actuala a companiei este de a oferi produse de inalta calitate, in timp ce continua sa fie lider in perfectionarea tehnologiilor de economisire a energiei pentru viitor.

Sistemul de filtrare elimina eficient alergenii, particulele de praf si mirosurile neplacute si este solutia perfecta pentru persoanele care sufera de astm si de alergii de la animale de companie.