Gree logo

Gree este brandul numarul 1 in lume in comercializarea echipamentelor de aer conditionat (Euromonitor International 2019).

Gree Electric Appliances Inc. din Zhuhai a fost fondata in 1991. Este o intreprindere internationala de aer conditionat care a integrat R & D, productie, marketing si servicii.

Compania este lider in industria aerului conditionat cu o calitatea excelenta a produselor sale, tehnologii avansate si mod unic de vanzari in toata lumea.

Proiecte climatizare Gree
Proiecte climatizare Gree

In noiembrie 1996, Gree Electric Appliances, Inc. Zhuhai a fost listat la bursa de valori din Shenzhen. La inceputul infiintarii sale, compania s-a bazat in principal pe asamblarea si producerea aparatelor de aer conditionat de uz casnic.

Acum, sa dezvoltat intr-un grup industrial global diversificat si bazat pe tehnologie, care acopera cele doua domenii majore ale bunurilor de uz casnic si echipamentelor industriale, iar produsele sale au sunt exportate in peste 160 de tari si regiuni. Compania are peste 90.000 de angajati15.000 personal de cercetare si dezvoltare si peste 30.000 de lucratori tehnici.

Are 14 baze de productie in tara si in strainatate, situate in Zhuhai, Chongqing, Hefei, Zhengzhou, Wuhan, Shijiazhuang, Wuhu, Changsha, Hangzhou, Luoyang, Nanjing, Chengdu, precum si in Brazilia si Pakistan. In acelasi timp, exista 6 baze de resurse regenerabile in Changsha, Zhengzhou, Shijiazhuang, Wuhu, Tianjin si Zhuhai, acoperind intregul lant industrial de la productia din amonte pana la reciclarea din aval, realizand o dezvoltare ecologica, circulara si durabila.

Proiecte climatizare Gree

Stadionul Olimpic din Rio de Janeiro

Proiecte climatizare Gree
Proiecte climatizare Gree

CITIC TOWER BEIJING - 2016

In 2018, compania a reprezentat 20,6 la suta din piata globala a aparatelor de aer conditionat casnice, potrivit Consiliului Economic si Social din Japonia.

Conform statisticilor publicate de Academy of Winning The Bid, satisfactia si loialitatea clientilor lui Gree au fost numarul 1 in industrie timp de noua ani consecutivi din 2011. In 2018, compania a castigat al treilea „China Quality Award”.

Cu game super cunoscute (Fairy, Bora Silver, Pulsar, Soyal, Amber), eficiente din punct de vedere energetic, Gree este considerat si pe piata romaneasca ca un aparat de aer conditionat de calitate.

Gama de produse rezidentiale Gree include unitati aer conditionat split, unitati aer conditionat multi-split si pompe de caldura.

Gree U-Match este un sistem de aer conditionat comercial creat pentru a oferi solutii personalizate care se adapteaza la nevoile unice ale fiecarui proiect de instalare pentru uz comercial. Aceasta este o alegere excelenta pentru oricine doreste un sistem de aer conditionat eficient energetic, convenabil si adaptabil pentru fiecare spatiu.

Cu o varietate larga de unitati interioare, inclusiv split-uri, modele plafon, duct-uri si modele de podea/plafon, toate unitatile sunt la fel de puternice si flexibile, oferind caracteristici avansate, precum controlul inverter G-10, niveluri reduse de zgomot si refrigerant ecologic R32.

Seria U-Match de la Gree este potrivita pentru aplicatii comerciale si poate fi instalata cu succes in magazine, birouri, sali de conferinte, hoteluri, restaurante, cluburi, sali de sport si pensiuni. Fiecare unitate este proiectata cu atentie la detalii pentru a se potrivi cu decorul si cerintele de afaceri ale fiecarui spatiu.

Beijing Daxing Airport & Beijing Water Cube (2017-2019)

Performanta energetica si confort termic cu unitatile de aer conditionat industrial VRF Gree

Sistemele de aer conditionat industrial VRF Gree sunt o solutie avansata si eficienta pentru proiectele de dimensiuni mari si medii. Acestea pot oferi o economie semnificativa de energie, datorita capacitatii de a gestiona inteligent temperatura interioara a cladirii. In plus, unitatile VRF Gree poate fi ajustat pentru a satisface cerintele specifice de climatizare ale fiecarei zone a cladirii, oferind astfel un nivel ridicat de confort.

Sistemul VRF Gree – flexibilitate si performanta

In functie de nevoile proiectului, unitatile de aer conditionat industrial VRF Gree pot oferi o gama larga de optiuni de racire, incalzire, apa calda menajera si incalzire in pardoseala. Un sistem extern poate fi conectat la pana la 80 de unitati interne, cu o putere totala de pana la 246 kW. Acest nivel de flexibilitate face din sistemul VRF Gree o solutie ideala pentru o varietate de proiecte de aer conditionat industrial.

Instalare si service de calitate cu Vollmax

Vollmax este o companie specializata in instalarea sistemelor de aer conditionat industrial VRF Gree. Echipa noastra de tehnicieni experimentati poate sa va ajute cu selectarea, instalarea si punerea in functiune a sistemului VRF Gree, asigurand astfel o performanta optima si un confort termic ridicat.

Gree isi mareste permanent capacitatea de cercetare si dezvoltare incorporand rezultatele acestor eforturi in propriile produse.

Produsele sunt riguros testate in propriile laboratoare extrem de bine puse la punct tehnologic si recunoscute si atestate international. Gree isi mentine cu rigurozitate standardele inalte ale productiei implementand controale stricte in toate etapele productiei.

Detine certificari internationale precum ISO9001, ISO14001 si OHSAS18001 iar produsele au obtinut aprobare internationala.

De aceea Vollmax considera produsele Gree o componenta importanta a ofertei noastre.

Proiecte climatizare Gree