Haier

HAIER

Haier este o companie globala de electrocasnice si echipamente electronice cu sediul central in Qingdao, China. Divizia HVAC a Haier se concentreaza pe dezvoltarea si productia de echipamente de climatizare si ventilare de inalta calitate pentru clienti din intreaga lume.

Gama de produse HVAC oferita de Haier este vasta si include unitati de aer conditionat Haier, sisteme VRF Haier, sisteme comerciale, pompe de caldura si chillere.

Aceste produse sunt proiectate pentru a satisface nevoile clientilor din diverse medii si domenii, cum ar fi rezidential, comercial, industrial si institutional.

Produse de climatizare si ventilare Haier pentru diverse medii

Unitatile de aer conditionat de tip split Haier sunt ideale pentru a crea un mediu confortabil in locuinta ta. Acestea sunt concepute sa ofere performante ridicate de racire si incalzire, fiind echipate cu compresoare de inalta eficienta si cea mai noua tehnologie inverter.

In plus, unitatile de aer conditionat de tip split Haier sunt si foarte eficiente din punct de vedere energetic, avand clase de eficienta cuprinse intre A++ si A+++. Acestea sunt dotate cu caracteristici inteligente, cum ar fi senzori de temperatura si umiditate, care asigura un control precis al climei interioare si economisesc energie.

In ceea ce priveste design-ul, unitatile de aer conditionat de tip split Haier sunt compacte si elegante, potrivindu-se perfect in orice decor. De asemenea, acestea sunt si usor de instalat si intretinut, ceea ce iti ofera o experienta simpla si fara griji.

Unitati comerciale Haier

Sistemele comerciale Haier sunt o gama special conceputa pentru cladirile comerciale mici si mijlocii, precum magazine, restaurante, birouri, pensiuni si hoteluri. Unitatile din aceasta gama include o varietate de unitati externe, ce pot fi configurate cu unitati tip duct, split, caseta de tavan, etc., personalizabile pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecarei cladiri.

Sistemele comerciale usoare Haier ofera caracteristici tehnice avansate si eficiente din punct de vedere energetic, inclusiv tehnologii de economisire a energiei, control al temperaturii si al umiditatii, filtrare avansata a aerului si optiuni de conectare inteligente. 

Aceste caracteristici permit proprietarilor de cladiri sa economiseasca bani si energie, in timp ce ofera un mediu confortabil si sanatos pentru clientii si angajatii lor.

Unitatile de aer conditionat industrial VRF Haier au fost dezvoltate special pentru a satisface nevoile spatiilor comerciale si industriale de dimensiuni mari si medii, precum hoteluri, cladiri de birouri, centre comerciale si institutii publice.

Aceasta solutie personalizabila ofera confort si eficienta energetica, iar unitatile exterioare MRV Haier sunt dotate cu compresoare DC Inverter pentru un consum redus de energie si functionare silentioasa.

Acestea pot functiona la temperaturi exterioare scazute de pana la -27°C in modul de incalzire si la temperaturi de pana la +52°C in modul de racire.

Acoperind o plaja larga de puteri si acand o gama variata de unitati interne VRF, sistemul Haier MRV este folosit in proiectele noastre de climatizare industrala in mod curent.

Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata pentru sistemul de aer conditionat industrial VRF Haier sau descoperiti gama noastra de sisteme VRF HAIER MRV5!

Pompa caldura Haier

Pompele de caldura Haier sunt dispozitive eficiente energetic care utilizeaza energia termica din aerul, apa sau solul din jurul lor pentru a incalzi sau raci cladirile. Haier ofera o gama larga de pompe de caldura cu tehnologii avansate, caracterizate prin functionare silentioasa, fiabilitate, durata lunga de viata si costuri de functionare reduse.

Pompele de caldura Haier pot fi controlate prin intermediul unei interfete intuitive si sunt usor de instalat si intretinut. Pompele de caldura Haier sunt o solutie atractiva pentru incalzirea si racirea cladirilor cu un consum redus de energie si cu un impact redus asupra mediului.

Prin oferirea de servicii de suport si garantii extinse pentru produsele sale, Haier demonstreaza angajamentul sau de a oferi clientilor solutii durabile si eficiente pentru nevoile lor de climatizare, motiv pentru care Vollmax foloseste in proiectele sale aceste echipamente.

Descoperă soluțiile durabile și eficiente de pompe de căldură Haier de la Vollmax!

HAIER IOT - modul smart al viitorului

In ultimii ani s-a inregistrat o dezvoltare rapida a tehnologiei de telecomunicatii si IoT.

Aparatele inteligente au a devenit noua tendinta casnica in care Haier a preluat conducerea.

Cu functii inteligente, puteti personaliza servicii la nevoile dumneavoastra, prin controlul aparatului de aer conditionat de oriunde, putand oricand controla si eficientiza functionarea echipamentelor.

Incepand cu furnizarea in Italia in 2013, Haier vinde aparate de aer conditionat inteligente in peste 130 de tari si regiuni, cu un volum de vanzari care depaseste 25 de milioane de unitati la nivel global.

In martie 2021, Euromonitor International, lider de piata, companie de cercetare, a numit Haier drept principalul brand mondial pentru aparate de aer conditionat conectate (inclusiv sistemele de aer conditionat „inteligente”) cu o cota de piata de 31% in ceea ce priveste volumele vanzarilor in 2020.