Hitachi

HITACHI

Hitachi este o companie adanc inradacinata in traditia japoneza, dar propulsati de inovatie constanta, ofera produse de ultima ora pentru a oferi solutii care favorizeaza confortul, eficienta si fiabilitatea in toate proiectele.

Ne petrecem peste 90% din viata in interior, iar aceste medii ar trebui sa fie un loc de armonie si confort. Aceasta este ceea ce dorim sa experimenteze clientii nostri, oriunde s-ar afla, de aceea folosim echipamentele HVAC de la Hitachi.

Hitachi este considerat unul din cei mai prolifici producatori de echipamente HVAC, fiind unul din cei mai importanti producatori de compresoare, compresoare Hitachi ce sunt folosite de nenumarate companii HVAC de pe piata in produsele lor.

Sisteme VRF Hitachi

Sistemele Hitachi Cooling & Heating VRF sunt potrivirea perfecta pentru mediile interioare care se schimba constant si necesita tehnologie de climatizare care se adapteaza cu usurinta si mentine un nivel optim de confort.

Sistemele VRF Hitachi permit operatorilor sa controleze confortul unei intregi cladiri folosind tehnologii premium care ofera un nivel superior de flexibilitate si eficienta energetica.

De la scopuri comerciale la asambluri rezidentiale moderne, ne ocupam de diferite tipuri de proiecte care necesita management multi-zona.

Sisteme comerciale Hitachi

Fiecare afacere are nevoie de instalatii adaptate nevoilor sale. De aceea, solutiile comerciale Hitachi sunt flexibile, de la selectarea tipului de interior si a capacitatii unitatii exterioare pana la posibilitatile de instalare care se potrivesc cel mai bine cladirii si afacerii dumneavoastra. Controlerele usor de utilizat ale sistemelor Hitachi de aer conditionat comercial va permit sa operati si sa va gestionati confortul si consumului de energie.

Lipsa spatiului cu care se confrunta multe companii astazi inseamna ca optiunile de control al climei sunt adesea limitate. Hitachi a rezolvat aceasta problema cu o gama de unitati exterioare compacte care sunt fiabile si ofera flexibilitate de design, ceea ce inseamna ca sunt usor de integrat in toate tipurile de spatii si arhitectura.

Inteligente si compacte, unitatile Hitachi exterioare utilizeaza tehnologia de ultima ora combinata cu caracteristici de performanta precum sistemul Dual PCB pentru a oferi un control al climatului de inalta performanta, eficient si care se poate autodiagnostica, rezultand o intretinere mai eficienta.

De la retail, restaurante, hoteluri, birouri comerciale si multe altele, gama Hitachi de aer conditionat comercial este construita pentru a oferi solutii adaptabile care ofera cel mai inalt standard de performanta Hitachi de racire si incalzire.

Chillere Hitachi

De mai bine de 80 de ani, Hitachi este in fruntea dezvoltarii industriei chillerelor, oferind control inovator al climatului de inalta precizie la scara industriala. Folosind cea mai avansata tehnologie, fiecare produs din gama Hitachi de chillere ofera eficienta, fiabilitate si durabilitate exceptionale.

Alegerea tipului de chillere depinde de designul cladirii si de proiectul in cauza. Pentru a satisface toate cerintele de racire si incalzire, gama chillere este versatila, constand din racitoare de lichid, surub, centrifuge si cu absorbtie, disponibile ca sisteme racite cu apa si racite cu aer.

Sistemele de racire au nevoie de spatiu, iar conceptul modular Hitachi ofera o mai mare flexibilitate la momentul instalarii. Acest concept faciliteaza, de asemenea, redimensionarea sistemului dvs. in viitor prin adaugarea sau eliminarea modulelor, adaptandu-va la nevoile dvs. de afaceri in evolutie. Pentru a ajuta la mentinerea amprentei de carbon a unei unitati la minimum, fiecare model a fost dezvoltat pentru a reduce cantitatea de energie consumata si pentru a optimiza costurile de functionare pentru proiectele mici si mari.

Cand confortul este o necesitate, chillerele Hitachi, cu pana la 5000 RT, au tehnologia pentru a gestiona climatul unei game de spatii comerciale mari, cum ar fi malluri, cladiri de birouri, clinici, restaurante si scoli, precum si pentru spitale, fabrici si aeroporturi.

Chillerele Hitachi sunt usor de operat si dispun de panouri LCD mari care afiseaza date de functionare complete si includ manuale de utilizare si mentenanta pentru a va ghida prin intretinerea de rutina si multe altele. Chillerele Hitachi pot fi, de asemenea, integrate in sistemul de management al unei cladiri, facilitand tehnicienilor de intretinere sa obtina o vedere la 360 a starii operationale a unei cladiri.

Sisteme aport de aer proaspat si ventilatie

Astazi, o persoana obisnuita isi petrece mai mult de 75% din zi in interior; acasa, la serviciu, la sala, la cumparaturi sau la socializare. Multe dintre aceste medii sunt sigilate eficient si aerul proaspat nu este usor disponibil.

Fara o ventilatie adecvata, nivelul de CO2 creste, poluantii circula si bacteriile potential daunatoare se acumuleaza, avand un impact asupra bunastarii, confortului si productivitatii ocupantilor.

Puteti sa impiedicati asta si sa faceti aceste spatii cat mai sanatoase si confortabile posibil, oferind aer proaspat cu sistemele de ventilatie premium Hitachi pentru cladirile comerciale si consultanta oferita de specialistii Vollmax.

Gama Hitachi indeplineste cerintele de ventilatie ale spatiului dorit prin aspirarea aerului curat din exterior si reumplerea spatiilor interioare. Dispune de solutii care se potrivesc fiecarui tip de cladire, putand utiliza doar tehnologia de ventilatie sau poate fi incorporata intr-o unitate interioara Hitachi prin portul de aer proaspat*. Datorita unor astfel de accesorii, puteti optimiza designul sistemului dumneavoastra pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra.

Hitachi ofera optiuni de tratament termic care ofera aer proaspat la temperatura dorita si functii precum modul Free Cooling care ajuta la realizarea unor economii semnificative de energie. Deasemenea Hitachi ofera accesorii care pot imbunatati si mai mult calitatea aerului din interior si eficienta operationala, cum ar fi senzorul optional C02, care activeaza echipamentul doar atunci cand este necesar. Acest lucru reduce consumul de energie si genereaza economii mai bune, ceea ce este deosebit de benefic pentru instalatiile mai mari.

Solutiile de ventilatie Hitachi pot fi combinate cu filtre pentru a functiona in armonie cu unitatile dumneavoastra de aer conditionat pentru a contribui la un mediu si mai sanatos.

Sisteme dezumidificare a aerului Hitachi

Sisteme dezumidificare a aerului

Dezumidificatoarele comerciale/industriale Hitachi sunt valoroase in diverse domenii in scopul dezumidificarii si uscarii.

Pastrati-va oamenii si produsele uscate cu gama noastra larga de dezumidificatoare comerciale si industriale.

De la fabrici de procesare a alimentelor si unitati de productie pana la centre logistice si incaperi de depozitare, dezumidificatoarele noastre sunt utilizate intr-o varietate de spatii care necesita un control precis al temperaturii si umiditatii.

Sisteme aer conditionat rezidential Hitachi

Aparatele de aer conditionat split si multi-split Hitachi Cooling & Heating sunt recunoscute pentru eficienta energetica de top si creeaza medii interioare confortabile

Solutiile Hitachi Cooling & Heating pentru locuinte split si multi-split folosesc cea mai recenta tehnologie pentru a imbunatati calitatea aerului pe care il respirati.

Unitatile de aer conditionat avansate faciliteaza mentinerea unei atmosfere interioare mai sanatoase, iar setarile intuitive de control al climatizarii va mentin casa la fel de confortabila, pe atat de eficienta din punct de vedere energetic.

Pentru a creste eficienta, functiile inovatoare precum Modul Power si Modul Sleep raspund rapid in functie de activitatilor tale, iar o selectie de moduri preincarcate faciliteaza personalizarea climatului din jurul tau si se potriveste nevoilor tuturor. Chiar si atunci cand sunteti in miscare, pastrati controlul asupra unitatii de aer conditionat din casa dvs. prin intermediul seriei specializate de aplicatii Hitachi care simplifica gestionarea de la distanta.

Hitachi intelege ca fiecare gospodarie are un set unic de cerinte, iar gama de sisteme de aer conditionat rezidential Hitachi are o solutie potrivita fiecarei locuinte, indiferent daca incalzire, racire sau dezumidificare alege dintre sistemele moderne de perete, consola, caseta sau conducte de la Hitachi.

De asemenea, descoperiti functii precum FrostWash care pot reduce bacteriile si mucegaiul din aer cu pana la 91% si, respectiv, 87%, si care va ofera o atmosfera mai curata.

Toate unitatile si sistemele de aer conditionat Hitachi Cooling & Heating sunt construite la cele mai inalte standarde pentru a minimiza orice inconvenient, astfel incat nimic nu va impiedica sa va bucurati de climatul interior ideal pe tot parcursul anului.