Echipamente De
Aer Conditionat LG

Echipamentele de aer conditionat LG, cu tehnologia si caracteristicile sale superioare, proiectate pentru ca aerul din jurul vostru sa fie asa cum doriti. Simtiti si respirati diferenta.

Controlati temperatura din spatiul dumneavoastra cu ajutorul gamei de aparate de aer conditionat LG, inclusiv sisteme unice si multi-split, sisteme Multi-V si sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura. Creati-va un mediu mai sanatos cu aparatele de aer conditionat LG.

Inovatii si materiale premium

Dual Inverter Compressor™
cu 10 ani garantie

Dual Inverter Compressor™  rezolva problemele necorespunzatoare, ineficiente si zgomotoase, rezultand un aparat de aer conditionat care se raceste mai repede, dureaza mai mult si functioneaza mai silentios. Cu garantia de 10 ani la compresor, utilizatorii se pot bucura de beneficiile aparatului de aer conditionat LG pentru o perioada mai lunga de timp.

Ionizator Plasmaster™++
Indeparteaza 99,9%* din bacteriile aderente

Verificat de TUV – *Testul TÜV Rheinland a verificat faptul ca Plasmaster™Ionizer++ a indepartat aderenta bacteriilor aderente (Staphylococcus aureus, Escherichia coli si Pseudomonas aeruginosa) cu pana la 99.9% in camera de testare de 30m³. Modelul testat a fost SW09BAJWAN. Nu este vorba despre eficienta in indepartarea bacteriilor din aparatul de aer conditionat si eficienta in indepartarea bacteriilor poate sa difere de conditiile reale de utilizare.
Sisteme Multisplit

1. Compresor R1™ eficient si rezistent

Un nou concept de compresor scroll care combina eficienta ridicata, nivelurile scazute de zgomot ale scroll-ului si structura simpla a compresorului rotativ.

2. 11 TIPURI DE UNITATI INTERNE

LG ofera 11 tipuri unitati interne, de la unitati de perete – split la casete de tavan si unitati tip duct. Toate echipamentele LG sunt fabricate respectand cele mai stricte standarde de calitate.

3 . Pana la 9 unitati INTERNE

Cea mai puternica unitate externa poate fi conectata la maxim noua unitati interne, cu o capacitate maxima de 56 kBtu/ora.

Sistemele de aer conditionat Multi Split de la LG sunt o solutie de climatizare eficienta, confortabila si eleganta, imbunatatind designul inteior al oricarui spatiu. LG va revolutiona modul in care va desfasurati afacerile.