Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Istoria companiei

Mitsubishi Electric s-a desprins din Mitsubishi Heavy Industries in 1921, avand peste 95 de ani de experienta in inovarea si dezvoltarea de solutii de la cele casnice pana la cele industriale. Mitsubishi Electric este o companie Japoneza, lider in domeniul climatizarii, recunoscuta la nivel international pentru inovare, calitate si fiabilitate.

Produsele Mitsubishi Electric au un spectru larg de utilizare: de la climatizare, transport, telecomunicatii, electronica, automatizari, pana la cercetare spatiala.

Mitsubishi Electric este puternic implicata in crearea de produse si activitati ecologice si in promovarea unor programe de responsabilitate sociala a companiilor.

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric LES

Misiunea

Misiunea diviziei Mitsubishi Electric Living Environmental Systems este imbunatatirea calitatii vietii printr-o mai buna calitate a aerului. Pentru atingerea propriului obiectiv, LES dezvolta in mod constant solutii tehnologice ecologice durabile, orientate catre viitor.

Solutii

Solutiile Mitsubishi Electric sunt destinate pentru spatii de locuit si de lucru perfect climatizate, in care microclimatul ideal, care aduce efecte pozitive asupra sanatatii fizice si mentale, este rezultatul prezentei dispozitivelor sofisticate pentru controlul calitatii aerului, care gestioneaza in mod automat toate variabilele ce contribuie la crearea, indiferent de anotimp, a unui mediu confortabil: temperatura optima constanta, umiditate corespunzatoare, circulatie a aerului curat, fara praf, fum, mirosuri si alergeni.

Prioritati

Una dintre prioritatile Mitsubishi Electric este punerea in aplicare a solutiilor inovatoare pentru eficienta energetica; in fapt, eficienta energetica ridicata si performantele inalte reprezinta punctele forte ale fiecarui sistem conceput pentru a asigura confortul la cel mai inalt nivel si pentru minimizarea consumului de energie.

Echipamente Mitsubishi Electric LES

Echipamente rezidentiale

Putem crea mediul interior perfect pentru casa ta, indiferent de vreme. Gama Mitsubishi Electric M Series este solutia ideala, cu un design compact si mai multe optiuni de culoare, unitatile Mitsubishi Electric montate pe perete ofera atractivitatea estetica pe care o cauta proprietarii de case.

Combina acest lucru cu niveluri scazute de zgomot, usurinta in operare si eficienta energetica si nu exista o optiune mai buna pentru proprietarii de case de a ramane racori in timpul verii si cald in timpul iernii.

Cu o eficienta energetica de top, echipamentele rezidentiale Mitsubishi Electric LS au acum si sistemul ultraperformant de filtrare PLASMA QUAD CONNECT care elimina 99% din virusii, bacteriile si mucegaiurile din aer, 98% din alergeni (spre exemplu polenul), 97% din acarieni si praf si 99% din particulele in suspensie prezente (PM2.5), eliminand si neutralizand totodata mirosurile.

Echipamente comerciale

Echipamentele din gama comerciala a producatorului Mitsubishi Electric LS se afla in topul celor mai eficiente echipamente din industrie, aceasta serie compacta, dar puternica ofera flexibilitatea de a lega functionarea mai multor unitati si controlul precis al temperaturii pentru un confort optim al utilizatorului.

Sisteme VRF Mitsubishi Electric

Echipamentele VRF Mitsubishi Electric sunt unele din cele mai complexe, eficiente si inovatoare echipamente de pe piata HVAC.

Linia CITY MULTI R2 ofera cea mai buna libertate si flexibilitate. Racesti o zona in timp ce se incalzeste alta. Controlerul Mitsubishi Electric face posibila racirea si incalzirea simultana cu doua conducte.

Controlerul BC este inima tehnologica a seriei CITY MULTI R2. Adaposteste un separator de lichid si gaz, permitand unitatii exterioare sa livreze un amestec de gaz fierbinte pentru incalzire si lichid pentru racire, toate prin aceeasi conducta.

Aceasta inovatie duce practic la nicio risipa de energie prin expulzarea in aer liber. In functie de capacitate, se pot conecta pana la 50 de unitati interioare cu pana la 150% capacitatea conectata.

Pompe de caldura

De la apartamente mici la case decomandate mari, de la un cladire de birouri la o scoala, pompele de caldura Ecodan sunt alternativa regenerabila, cu emisii reduse de carbon, la sistemele traditionale de incalzire cu emisii ridicate de carbon. Aceasta tehnologie de incalzire fiabila si regenerabila ofera o incalzire durabila a spatiului si apa calda pe tot parcursul anului.

Gama Mitsubishi Electric de pompe de caldura Ecodan este unul dintre cele mai avansate sisteme de incalzire disponibile pentru proprietarii de case si cladiri publice. Cu o eticheta de evaluare energetica ErP A++ in intreaga gama, aceasta este solutia ideala de incalzire inteligenta, curata si ecologica.

Cu Ecodan aveti posibilitatea de a alege o gama de controlere, inclusiv un controler wireless avansat, care este un controler de camera simplu, cu functii facile inclusiv modul vacanta. De asemenea, puteti descarca aplicatia Mitsubishi Electric de control MELCloud activata pe web pe orice dispozitiv inteligent care va permite sa va controlati sistemul si sa monitorizati performanta pompei de caldura Mitsubishi Electric de la distanta.