Mitsubishi Heavy

Logo Mitsubishi Heavy Industries

80 ani experienta

In domeniul INSTALATIILOR DE AER CONDITIONAT

Mitsubishi Heavy Industries produce echipamente de climatizare avand o experienta tehnologica in industria HVAC de peste 80 de ani, incorporate in produse premiate international pentru inovatie, design si eficienta energetica.

Unitatile de aer conditionat VRF, comerciale si rezidentiale, sunt cunoscute pentru standardul ridicat de performanta, fiabilitate fara compromisuri si eficienta energetica.

Compania are o istorie de peste 130 de ani, fiind infiintata in 1884 de Yataro Iwasaki, cand a inchiriat de la guvernul japonez cartierele navale Nagasaki si a pus bazele companiei de transport naval cu abur „Nagasaki Shipyard & Machinery Works”. 

In decursul urmatoarelor decenii, familia Iwasaki a extins afacerea si a infiintat grupul de companii Mitsubishi Heavy Industries.

Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, Grupul de companii MHI a fost dizolvat de noul guvern nipon. Companiile independente activand in diverse domenii de activitate, de la echipamente pentru climatizare si industria aerospatiala la nave maritime de mari dimensiuni si autoturisme. 

Companii precum Mitsubishi Electric si Mitsubishi Motors s-au desprins si si-au inceput propriul drum.

Pompa de caldura Hydrolution

Pompa de caldura aer-apa HYDROLUTION dezvoltata de Mitsubishi Heavy Industries este un sistem modern si complet pentru incalzirea/racirea aerului camerei si producerea apei calde menajere. Acesta absoarbe caldura “gratuita” din aerul exterior si o amplifica pentru a genera temperatura dorita si apa calda, rapid si eficient, cu COP de pana la 5,32.

Pompa de caldura Q-ton

Sistemele Q-ton pot fi configurate pentru a satisface cerintele specifice, de la o unitate Q-ton de 30 kW care furnizeaza 6.000 litri de apa calda pe zi, pana la 16 unitati intr-o configuratie modulara de 480 kW, conectate la rezervoare dimensionate special de stocare a apei calde.

Pompe de caldura

Viitorul pompelor de caldura in Europa: Tehnologie durabila si eficienta

La fel ca si sistemele de aer conditionat, pompa de caldura Q-ton este o alternativa extrem de eficienta la cazanele cu gaz, si cu un coeficient de 4,3 CoP (coeficient de performanta) in comparatie cu cel al unui cazan de gaz (0,8), va poate reduce costurile de functionare dramatic reduse. De asemenea, pompa de caldura Hydrolution ofera costuri anuale de operare reduse, datorita tehnologiei compresorului inverter.