Aer conditionat comercial Mitsubishi Heavy

Aer conditionat comercial Mitsubishi Heavy

Sistemele de aer conditionat comercial Mitsubishi Heavy sunt o solutie excelenta pentru case si spatii comerciale de mici dimensiuni.

Acestea sunt disponibile intr-o varietate de modele si capacitati, astfel incat sa puteti alege solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra.

Inginerii Mitsubishi Heavy au efectuat cateva modificari radicale ale proiectarii si dezvoltarii, ceea ce a dus la o imbunatatire semnificativa a eficientei energetice si a protectiei mediului.  Tehnologia Jet ofera un flux de aer superior care poate ajunge pana la 17 m, fiind ideala pentru case si spatii comerciale de mici dimensiuni.

Daca doriti o solutie de climatizare eficienta si ecologica pentru casa sau spatiul dumneavoastra comercial, sistemele de aer conditionat comerciale Mitsubishi Heavy sunt alegerea ideala. Acestea sunt echipate cu cele mai noi tehnologii si ofera o performanta superioara in ceea ce priveste economia de energie si protectia mediului.

AER CONDITIONAT COMERCIAL Mitsubishi Heavy
Aer conditionat comercial monosplit Mitsubishi Heavy

Aer conditionat comercial monosplit Mitsubishi Heavy

Experienta vasta a Mitsubishi Heavy, de peste 70 de ani in industria climatizarii permite Vollmax sa ofere o gama larga de produse adaptate pentru a acoperi diverse cerinte comerciale.

Sistemele monosplit comerciale Mitsubishi Heavy sunt ideale pentru case si spatii comerciale de mici dimensiuni, acoperind o plaja larga de puteri si vin sub mai multe forme. Acestea includ casete de tavan 4 directii, unitati tip duct, unitati tip consola sau unitati de pardoseala.

Prin intermediul unor modificari radicale ale proiectarii si dezvoltarii ingineresti, s-a realizat o imbunatatire semnificativa a eficientei energetice si protectiei mediului, prin intermediul tehnologiei Mitsubishi Heavy Jet care ofera un flux de aer superior, cu o raza de actiune de pana la 17 metri.

Caseta compacta 4 directii Mitsubishi Heavy

Vollmax ofera solutii elegante pentru aplicatiile rezidentiale si de tip office prin intermediul casetelor compacte pe 4 Mitsubishi Heavy. Acestea sunt premiate pentru designul lor deosebit si au dimensiunea de 600×600 mm, fiind usor de montat si intretinut. 

Prin intermediul telecomenzilor optionale, fluxul de aer poate fi dirijat independent pe fiecare fanta, oferind posibilitatea de a personaliza experienta de climatizare.

Casetele pe 4 directii compacte de la Mitsubishi Heavy Industries ofera capacitati nominale de racire si incalzire intre 4 si 6 kW, permitand alegerea solutiilor optime pentru cladirea dumneavoastra.

Acestea sunt ideale pentru aplicatiile rezidentiale si de tip office, oferind o solutie eleganta si eficienta pentru nevoile dumneavoastra de climatizare. Casetele de tavan 4 directii Mitsubishi Heavy in doua versiuni de culoare: alb si negru.

Caseta compacta 4 directii Mitsubishi Heavy pentru aplicatii rezidentiale si de birouri
Aer conditionat comercial multisplit Mitsubishi Heavy

Aer conditionat comercial multisplit Mitsubishi Heavy

Vollmax ofera solutii de climatizare ideale pentru camerele si magazinele de mici dimensiuni prin intermediul sistemelor multisplit comerciale Mitsubishi Heavy.

Acestea combina intre 2 pana la 6 unitati interioare la o unitate externa, avand capacitati cuprinse intre 2 si 12,5 kW. Prin intermediul unui traseu de refrigerare lung si a unui flux de aer silentios, acestea asigura o functionare eficienta si silentioasa.

Unitatile de aer conditionat Mitsubishi Heavy sunt prevazute cu un filtru  lavabil, care opreste bacteriile si pastra aerul curat care circula prin camera. 

Mitsubishi Heavy Industries si Vollmax ofera solutii de climatizare comerciale ideale pentru birouri, spatii industriale si centre comerciale, asigurand un control perfect al climatului, adaptat nevoilor si cerintelor dumneavoastra.

Echipa de specialisti de la Vollmax poate dezvolta o solutie personalizata de incalzire si racire pentru spatiul dumneavoastra, asigurand un confort pe tot parcursul anului pentru dumneavoastra si clientii dumneavoastra.

Aer conditionat comercial Mitsubishi Heavy Industries de la Vollmax

AER CONDITIONAT COMERCIAL MITSUBISHI HEAVY - VOLLMAX VA OFERA SOLUTIA OPTIMA PENTRU ORICE TIP DE PROIECT

Vollmax ofera solutii de climatizare de inalta calitate pentru camerele si magazinele de dimensiuni mici prin intermediul sistemelor de aer conditionat comercial Mitsubishi Heavy. Aceste sisteme sunt flexibile in instalare si permit combinarea intre 2 si 6 unitati interioare la o unitate externa, avand capacitati cuprinse intre 2 si 12,5 kW.

Prin intermediul unui traseu de refrigerare lung si a unui flux de aer silentios, aceste unitati de aer conditionat comercial asigura o functionare eficienta si silentioasa, fiind ideale pentru o gama larga de proiecte, inclusiv pentru supermarketuri, magazine comerciale, climatizarea camerelor de server si a spatiilor industriale. 

Echipa de specialisti de la Vollmax poate dezvolta o solutie personalizata de incalzire si racire pentru spatiul dumneavoastra, asigurand confortul pe tot parcursul anului pentru dumneavoastra si clientii dumneavoastra.

alege SERVICIile VOLLMAX

Descopera serviciile de proiectarea  instalatiilor de ventilatie pentru spatii din sectorul civil si industrial oferite de compania noastra

O cladire cu instalatii de ventilatie bine proiectata trebuie sa aiba si echipamentele potrivite, instalate si puse in functiune corect

Beneficiaza de functionarea optima si siguranta a instalatiilor tale cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta periodica