Aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Heavy

Aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Heavy

Unitatile de aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Heavy sunt solutia optima pentru cladiri sofisticate, care necesita performanta, eficienta energetica ridicata si confort personalizat.

Aceste sisteme sunt construite cu tehnologie de ultima generatie si ofera solutii personalizate pentru orice aplicatie comerciala si industriala.

Aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Heavy

Unitatile de aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Heavy  sunt caracterizate prin eficienta energetica ridicata, datorita tehnologiei avansate, si designul compact si fiabil, datorita noii generatii de compresoare.

Cu o gama variata de unitati interioare si un control centralizat si personalizat al confortului, aceste sisteme se adapteaza la orice configuratie si necesitate.

AER CONDITIONAT VRF Mitsubishi Heavy

Aer conditionat industrial VRF KXZ2 Mitsubishi Heavy

Aer conditionat industrial VRF KXZ2 Mitsubishi Heavy

Aer conditionat industrial VRF KXZ2 de la Mitsubishi Heavy Industries este o solutie de climatizare flexibila si eficienta pentru cladirile comerciale si industriale de dimensiuni medii si mari. Acesta utilizeaza tehnologia avansata de flux de refrigerant variabil (VRF) pentru a oferi un control precis al temperaturii si a fluxului de aer in diferite zone ale cladirii.

Unul dintre avantajele cheie ale sistemului VRF KXZE2 este tehnologia VVTC (tehnologie de control al ventilatoarelor cu turatie variabila), care ofera o eficienta energetica ridicata si un confort termic optim. Aceasta tehnologie regleaza viteza ventilatoarelor in functie de nevoile de climatizare ale cladirii, reducand astfel consumul de energie si costurile de functionare.

Sistemul VRF Standard KXZE2 este conceput pentru a fi instalat in cladiri comerciale si industriale de dimensiuni medii si mari, cum ar fi cladiri de birouri, hale industriale, spatii logistice, depozite. Acesta poate fi configurat pentru a se potrivi cu cerintele specifice ale cladirii si poate oferi o gama larga de capacitati de refrigerare si incalzire.

Aer conditionat industrial VRF cu recuperare caldura

Unitatile de aer conditionat industrial VRF cu recuperare de caldura sunt o solutie folosita frecvent de Vollmax in proiectede de climatizare a cladirilor comerciale si industriale.

Acesta functioneaza cu 3 conducte interconectate si controleaza incarcatura termica a cladirii pentru a oferi un mediu confortabil si eficient din punct de vedere energetic. Acesta dispune de un control sofisticat si o flexibilitate ridicata, fiind potrivit pentru aplicatii precum hoteluri, spitale sau cladiri de birouri. Modelul KXZ2 poate fi utilizat ca sistem modular, oferind o capacitate de racire de pana la 60HP/168.0kW cu o singura unitate exterioara.

Acest model se remarca prin designul sau inovator si eficienta energetica ridicata, datorita tehnologiei CHCC (Continuous Heating Capacity Control) si VTCC (Variable Temperature and Capacity Control). Aceste tehnologii permit controlul automat al presiunii de lucru, asigurand o functionare optima a sistemului si o eficienta energetica ridicata.

In plus, modelul KXZ2 cu recuperare de caldura se remarca prin flexibilitatea ridicata in design si instalare, putand fi utilizat pentru aplicatii cu un lung traseu de conducte si cu un numar mare de unitati interioare. Sistemele VRF Mitsubishi permit o lungime maxima a conductelor de 1000 m si poate fi utilizat pentru aplicatii cu inaltimi diferite de pana la 90 m intre unitatile interioare si exterioare.

Aer conditionat industrial VRF cu recuperare caldura MHI

Solutie NZEB (Zero Energy Building) cu sistemul KXZ VRF-T

Sistemul KXZ cu tehnologie VRF-T este potrivit pentru cladiri construite conform logicii NZEB (Zero Energy Building). Aceste cladiri reduc consumul de energie prin producerea acesteia prin surse de energie regenerabile.

Pentru a crea cladiri NZEB, este esential ca eficienta energetica sa fie plasata ca o conditie prioritara inca din faza de proiectare; sistemele de incalzire, aer conditionat, sistemele fotovoltaice si de apa calda menajera trebuie studiate in faza initiala.

Pentru a atinge independenta energetica, una dintre solutiile principale de aplicatie consta sisteme cu pompe de caldura, cum ar fi cele din sistemul KXZ cu tehnologie VRF-T.

Acest tip de sistem poate reduce semnificativ consumul de energie si emisiile de carbon, fiind ideal pentru cladiri NZEB si alte cladiri ecologice.

La Vollmax, suntem dedicati sa oferim solutii de aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Heavy personalizate pentru orice aplicatie, inclusiv pentru cladiri NZEB. 

Contactati-ne astazi daca doriti un antreprenor general de instalatii sau integrarea unui proiect HVAC rapid si eficient.

Sisteme VRF Mitsubishi Heavy pentru uz comercial

Sisteme VRF Mitsubishi Heavy pentru uz comercial

Gama KXZ2 de la Mitsubishi Heavy Industries include modelele Micro KXZ, care sunt solutii eficiente si flexibile pentru climatizarea spatiilor de dimensiuni mici si medii. Aceste modele sunt concepute pentru a fi instalate in birouri, magazine, hoteluri si alte cladiri comerciale de mici dimensiuni.

Micro KXZ utilizeaza tehnologia avansata VRF (flux de refrigerant variabil), ceea ce le permite sa ofere un control precis al temperaturii si a fluxului de aer, in timp ce reduce costurile de energie si intretinere. Acestea sunt capabile sa ofere un confort termic optim, chiar si in conditii de temperatura extrema.

Unul dintre avantajele cheie ale modelelor Micro KXZ este dimensiunea compacta si design-ul simplu, ceea ce le face usor de instalat si integrate in orice spatiu. De asemenea, acestea sunt extrem de eficiente in ceea ce priveste consumul de energie, reducand astfel costurile de functionare si impactul asupra mediului.

Modelul Micro KXZ are o capacitate de refrigerare de la 5,2 kW la 16 kW si o capacitate de incalzire de la 6 kW la 18 kW. Aceste modele sunt disponibile in mai multe configuratii, inclusiv sisteme mono si multi-split, ceea ce le face adecvate pentru o gama larga de aplicatii.

Aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Heavy Industries de la Vollmax

Experienta Vollmax in instalarea de aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Heavy

Sistemele VRF Mitsubishi Heavy sunt ideale pentru cladiri sofisticate, cum ar fi hoteluri, centre comerciale, spitale sau cladiri de birouri, fiind adaptabile la orice configuratie.

Acestea sunt de asemenea potrivite pentru retrofit-ul unor cladiri mai vechi, oferind o solutie eficienta si flexibila. Cu o gama variata de unitati interioare, aceste sisteme se potrivesc oricarei aplicatii.

Echipa Vollmax are o experienta vasta in instalarea de sisteme de aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Heavy, oferind solutii personalizate pentru orice aplicatie. Serviciile noastre includ proiectare, instalare si mentenanta a sistemelor, asigurand functionarea optima si durabila a acestora. Suntem parteneri Mitsubishi Heavy Industries si dispunem de tehnicieni specializati si certificati, care asigura instalarea si functionarea corecta a acestor sisteme.

Compania Vollmax este un furnizor de incredere al sistemelor rezidentiale de aer conditionat Mitsubishi Heavy, oferind servicii de instalare si intretinere pentru a va asigura ca veti obtine cele mai bune performante de la produsele achizitionate.

alege SERVICIile VOLLMAX

Descopera serviciile de proiectarea  instalatiilor de ventilatie pentru spatii din sectorul civil si industrial oferite de compania noastra

O cladire cu instalatii de ventilatie bine proiectata trebuie sa aiba si echipamentele potrivite, instalate si puse in functiune corect

Beneficiaza de functionarea optima si siguranta a instalatiilor tale cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta periodica