Aer conditionat rezidential Mitsubishi Heavy

Aer conditionat rezidential Mitsubishi Heavy

Vollmax ofera solutii complete de aer conditionat rezidential de la Mitsubishi Heavy Industries. Acestea includ sisteme monosplit rezidentiale, care sunt disponibile intr-o varietate de capacitati si unitati interne pentru a se potrivi nevoilor si spatiului de locuit.

Inovatiile tehnologice ale Mitsubishi Heavy Industries, inclusiv tehnologiile invertoare, aduc imbunatatiri semnificative in eficienta energetica si performanta acestor unitati de aer conditionat. Acestea sunt proiectate sa ofere un zgomot operational redus si programe usor de utilizat, pentru a va asigura un spatiu de locuit confortabil si eficient din punct de vedere energetic.

Avand o experienta de 130 de ani in inginerie, gama noastra de sisteme de aer conditionat rezidential au fost proiectate special pentru casele australiene. Acestea sunt eficiente, fiabile si includ o serie de functii si caracteristici convenabile, care au fost concepute pentru a face viata mai usoara si pentru a va oferi confortul de care aveti nevoie pe tot parcursul anului.

AER CONDITIONAT Mitsubishi Heavy
Aer conditionat Mitsubishi Heavy Industries Harukaze Pro

Aer conditionat rezidential Mitsubishi Heavy Harukaze Pro

Harukaze Pro este cel mai avansat model de aer conditionat rezidential oferit de Mitsubishi Heavy Industries.

Acesta dispune de o serie de functii inteligente, care permit detectarea prezentei umane in camera si ajustarea fluxului de aer in consecinta, ceea ce duce la economii semnificative de energie.

De asemenea, unitatea poate fi controlata de la distanta, prin intermediul unui smartphone sau tableta, prin intermediul aplicatiei speciale de control.

Modelul Harukaze Pro a castigat premiul Silver A’ Design Award in anul 2018, recunoscandu-i-se atat performantele de top, cat si designul remarcabil.

Cu un SEER de 10,3 si un SCOP de 5,2, precum si cu utilizarea refrigentului ecologic R32, acest model este o alegere excelenta pentru cei care doresc un aer conditionat rezidential performant, eficient din punct de vedere energetic si cu un design elegant.

Aer conditionat rezidential Mitsubishi Heavy Harukaze

De la designul elegant si modern pana la eficienta energetica ridicata, unitatea de perete Harukaze reprezinta alegerea ideala pentru orice spatiu rezidential sau de birouri. Disponibil in variante de culoare Pure White, Contrast (Black&White) si Titanium, acest model imbina frumusetea cu functionalitatea.

Cu performante de top precum SEER 8,5 si SCOP 4,7, precum si folosirea refrigentului ecologic R32, Harukaze este o alegere sustenabila si responsabila din punct de vedere energetic. Controlul de la distanta completeaza pachetul de avantaje, oferind utilizatorilor un control total asupra sistemului de aer conditionat.

Daca sunteti in cautarea unei unitati de aer conditionat de calitate superioara, cu design atractiv si performante exceptionale, Mitsubishi Heavy Industries Harukaze este alegerea ideala.

Unitate de perete Mitsubishi Heavy Industries Harukaze - performanta, design si sustenabilitate intr-un singur produs.
Unitate de aer conditionat Mitsubishi Heavy Industries NYOKO

Aer conditionat rezidential Mitsubishi Heavy Nyoko

Cu un design compact si elegant, unitatea de aer conditionat Mitsubishi Heavy NYOKO se integreaza perfect in orice tip de aplicatie si poate fi personalizata pentru a se adapta la nevoile fiecarui utilizator.

NYOKO utilizeaza cea mai noua tehnologie inverter cu agent frigorific ecologic R32, ceea ce o face o alegere responsabila din punct de vedere ecologic. Cu dimensiuni reduse in dreptul lungimii de 783mm si adancimea de 210mm, unitatea poate fi montata usor in spatiile inguste, in care alte echipamente nu ar incapea.

In plus, NYOKO este echipata standard cu functia de auto-restart, care permite pornirea automata a echipamentului in cazul intreruperii alimentarii electrice, asigurand astfel o functionare fara probleme si o experienta confortabila pentru utilizatori.

NYOKO este o alegere ideala pentru cei care cauta un echipament eficient si inteligent, cu un cost redus de achizitie. Cu un SEER de 7,3 si un SCOP de 4,6, NYOKO ofera cea mai buna eficienta pentru categoria sa, asigurand un confort maxim in orice moment al anului.

Aer conditionat multisplit rezidential Mitsubishi Heavy

Vollmax va prezinta o gama completa de unitati de aer conditionat multisplit Mitsubishi Heavy Industries din gama de echipamente rezidentaile, ideale pentru case si spatii comerciale de mici dimensiuni.

Unitatile interioare multisplit Mitsubishi Heavy Industries sunt disponibile in capacitati cuprinse intre 2 si 8 kW, oferind o varietate de optiuni pentru a se potrivi nevoilor fiecarui client.

Cu un traseu de refrigerare lung si un flux de aer silentios, aceste unitati asigura o functionare eficienta si silentioasa, perfecta pentru camere si magazine de mici dimensiuni. Un filtru limpede lavabil este inclus pentru a opri bacteriile si a pastra aerul curat care circula prin camera.

In plus, Mitsubishi Heavy Industries ofera sisteme combinate cu capacitati cuprinse intre 2 si 12,5 kW, care combina doua pana la sase unitati interioare la o unitate externa. Aceste sisteme sunt ideale pentru a asigura un confort maxim intr-un spatiu mai mare, dar cu un design compact si eficient din punct de vedere energetic.

Nu in ultimul rand, anumite unitati de aer conditionat multisplit Mitsubishi Heavy Industries au primit premii pentru eficienta energetica si design, ceea ce le face o alegere excelenta pentru cei care cauta o solutie de climatizare de calitate superioara. Alegeti unitatile Mitsubishi Heavy Industries pentru un confort maxim si o eficienta energetica excelenta.

Unitati de aer conditionat multisplit Mitsubishi Heavy Industries

Aer conditionat rezidential Mitsubishi Heavy Industries de la Vollmax

AER CONDITIONAT REZIDENTIAL MITSUBISHI HEAVY - VOLLMAX VA OFERA SOLUTIA OPTIMA PENTRU UN PROIECT COMPLEX

Indiferent daca aveti nevoie de o unitate de aer conditionat  pentru o camera de hotel, un birou sau o locuinta, Mitsubishi Heavy Industries are solutia perfecta pentru dvs.

Cu tehnologia lor de ultima generatie, precum inverterele si agentii frigorifici ecologici, aceste unitati ofera un nivel ridicat de eficienta energetica si sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

In plus, cu o filtrare a aerului de inalta calitate, aceste unitati sunt ideale pentru persoanele cu alergii sau sensibile la poluanti, asigurand un aer curat si proaspat in orice moment.

Gama de unitati de aer conditionat Mitsubishi Heavy Industries permite specialistilor Vollmax sa integreze in proiecte de climatizare complexe. Gama de unitati rezidentiale include unitati spli, casete de tavan cu 4 directii, unitati tip duct, unitati tip consola si unitati de pardoseala.

Compania Vollmax este un furnizor de incredere al sistemelor rezidentiale de aer conditionat Mitsubishi Heavy, oferind servicii de instalare si intretinere pentru a va asigura ca veti obtine cele mai bune performante de la produsele achizitionate.

alege SERVICIile VOLLMAX

Descopera serviciile de proiectarea  instalatiilor de ventilatie pentru spatii din sectorul civil si industrial oferite de compania noastra

O cladire cu instalatii de ventilatie bine proiectata trebuie sa aiba si echipamentele potrivite, instalate si puse in functiune corect

Beneficiaza de functionarea optima si siguranta a instalatiilor tale cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta periodica