Samsung

Aer conditionat Samsung

Descoperiti gama larga de solutii de climatizare Samsung disponibile la Vollmax, inclusiv unitatile de aer conditionat split si multisplit, unitati VRF si pompe de caldura dar si sisteme comerciale si de ventilatie. Vollmax ofera si instaleaza in proiectele sale de climatizare.

Samsung este o companie globala cunoscuta pentru inovatiile tehnologice si produsele de calitate in mai multe domenii, inclusiv electronice, electrocasnice si echipamente HVAC.

Divizia de HVAC a Samsung ofera o gama larga de solutii de climatizare, inclusiv sisteme de climatizare comerciale, sisteme VRF, pompe de caldura si aer conditionat split si multisplit pentru locuinte si birouri. Aceste solutii sunt proiectate pentru a oferi un mediu confortabil si sanatos, cu un consum redus de energie si o functionare silentioasa.

Aer conditionat Samsung pentru cladiri rezidentiale - Vollmax

Sistemele DVM S Samsung sunt concepute sa opereze intr-un interval larg de temperaturi, de la 49°C pana la -25°C, ceea ce le face potrivite pentru orice conditii climatice din Romania.

Sistemele VRF Samsung permit controlul precis al temperaturii in mai multe zone, oferind confort pentru o gama larga de ocupanti. Sistemele de recuperare a caldurii adauga capacitatea de a incalzi si raci zone separate simultan.

Descopera modelele VRF Samsung DVM S furnizate si instalate de Vollmax.

Sisteme VRF Samsung DVM S

Control perfect al confortului

Cu ajutorul unitatii Samsung DVM S Eco, aveti posibilitatea de a ajusta individual conditiile de munca sau de trai in locatii multiple, simultan. Mai mult decat atat, puteti controla functionarea acesteia de la distanta, indiferent unde v-ati afla.

Versatilitate in utilizare

Optimizati spatiul utilizand unitatea pentru exterior Samsung DVM S Eco. Datorita design-ului compact si a conectivitatii flexibile, instalarea acesteia devine mult mai usoara in diverse locatii. Profitati din plin de avantajele pe care vi le ofera aceasta unitate.

Unitate de aer conditionat Samsung cu tehnologie Wind-Free

Solutii pentru casa ta

Samsung ofera o gama variata de modele de aer conditionat pentru uz rezidential iar Vollmax furnizeaza si instaleaza intreaga gama

Samsung WindFree™

Daca este in cautarea unei unitati de aer conditionat inteligenta si super eficienta energetica, seria Wind-Free de la Samsung este o alegere excelenta.

Unitatile de aer conditionat Samsung utilizeaza tehnologia Wind-Free care indeparteaza fluxul de aer direct si creeaza o distributie uniforma a aerului in camera, evitand astfel senzatia de curent rece.

Vollmax furnizeaza si instaleaza unitatile WindFree in proiecte imobiliare rezidentiale, cladiri de birouri, case si apartamente.

Aer conditionat multisplit Samsung

Sistemele multisplit de la Samsung ofera o solutie de climatizare eficienta si flexibila pentru cladiri mai mici si rezidentiale. Acestea sunt echipate cu tehnologia avansata a compresorului, care asigura o performanta echilibrata si o fiabilitate de top.

Vollmax utilizeaza unitatile de aer conditionat multisplit Samsung FJM, care poate conecta multiple unitati pentru interior cu o singura atingere. Aceasta caracteristica de auto-adresare elimina multe dintre sarcinile dificile ale adresarii manuale si face instalarea mai usoara ca niciodata, ajutand la economisirea timpului si costurilor.

Sistemul multisplit Samsung este perfect optimizat pentru cladiri mai mici si rezidentiale, fiind construit la scara mica, usor si cu costuri reduse de instalare. De asemenea, unitatile de aer conditionat multisplit Samsung FJM prezinta izolatie superioara si vibratie joasa, ceea ce reduce nivelul de zgomot si ofera un mediu calm si confortabil.

Sisteme de aer conditionat multisplit Samsung FJM

Unitatile de aer conditionat multisplit Samsung ofera o solutie de climatizare eficienta si flexibila pentru cladiri mai mici si rezidentiale

Pompe de caldura Samsung - solutii integrate si performante

REDUCI FACTURA LA ENERGIE

Modelele de pompa de caldura Samsung sunt integrate de Vollmax in proiecte de climatizare rezidentiala, proiecte mixte rezidential-comercial si in anumite proiecte industriale

Pompe de caldura Samsung

Sistemele EHS si ClimateHub sunt solutii integrate de pompe de caldura pentru incalzire si alimentare cu apa menajera pentru constructii rezidentiale. Acestea utilizeaza tehnologia inovativa cu pompa de caldura pentru a furniza confort suprem si costuri mici de operare. De asemenea, acestea pot fi combinate cu echipamente terte si pot fi conectate la Smart Grid sau la panouri solare, mariti astfel potentialul sistemului.

In plus, Samsung ofera modele de pompe de caldura de tip split, cum ar fi ClimateHub Mono si sistemul TDM Plus, care permit incalzirea si racirea in pardoseala sau prin radiatoare, dar si racirea Aer-Aer cu optiuni variate de aer conditionat.

Descopera modelele de pompe de caldura Samsung furnizate si instalate de Vollmax, inclusiv sistemele EHS si ClimateHub, care ofera posibilitatea de conectare la Smart Grid sau la panouri fotovoltaice.

Unitatile de aer conditionat multisplit Samsung ofera o solutie de climatizare eficienta si flexibila pentru cladiri mai mici si rezidentiale

Aer conditionat comercial Samsung

Modelele de aer conditionat comercial de la Samsung sunt proiectate pentru a furniza niveluri optime de confort oferind flexibilitatea de a alege unitatile interne potrivite designului si conditiile camerei.

Sistemul Samsung CAC Single poate functiona in temperaturi extreme de pana la 50°C si -20°C, asigurand un mediu constant si confortabil, in timp ce sistemul Digital Pack Multi System este ideal pentru spatii care necesita mai multe unitati interioare, cum ar fi proiecte rezidentiale, birouri deschise, supermarketuri si magazine.

Descopera modelele de aer conditionat comerciale Samsung furnizate de Vollmax si alege un produs profesional instalat de o companie de profesionisti.

Modele de aer conditionat comercial Samsung
Sisteme de ventilatie Samsung ERV si ERV Plus | Vollmax

DESIGN SI EFICIENTA

O gama larga de solutii de ventilatie pentru clientii din Romania, inclusiv modele de ventilatoare cu recuperare de caldura, cum ar fi ERV si ERV Plus (pentru DVM)

VentilatiE Samsung

Sistemele de ventilatie Samsung ERV si Samsung ERV Plus de la Samsung ajusteaza automat modul de operare in functie de temperaturile din interior si exterior, pentru a mentine eficienta costurilor si pentru a economisi energia.

Aceste modele ofera performanta superioara in mediu, cu o calitate imbunatatita a aerului si niveluri reduse de zgomot.

Designul modern, dar compact al sistemelor ERV de la Samsung face procesul de instalare mult mai simplu si mai flexibil in multe alte locatii.

Descopera sistemele de ventialtie Samsung, cu modele inovatoare si eficiente de ventilatoare cu recuperare de caldura, adaptate la nevoile clientilor din Romania.