Vortice

Vortice industrial

Vortice Industrial este o companie italiana specializata in productia de ventilatoare si sisteme de ventilare pentru uz industrial si comercial. Infiintata in anul 1954, compania si-a consolidat pozitia pe piata datorita angajamentului sau pentru inovatie si calitate superioara.

Gama de produse Vortice Industrial include ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, ventilatoare flux mixt si ventilatoare de inductie, precum si sisteme de ventilare cu recuperare de caldura si ventilatoare pentru aplicatii speciale.

Aceste produse sunt concepute pentru a fi utilizate intr-o gama larga de aplicatii industriale si comerciale, inclusiv in fabrici, depozite, birouri, centre comerciale si locuinte.

Ventilatoare industriale Vortice pentru aplicatii comerciale si industriale

SOLUTII PERSONALIZATE ​

Vollmax este angajata in furnizarea de solutii personalizate folosind echipamentele Vortice pentru clientii sai, adaptate la nevoile si cerintele specifice ale fiecarui proiect. 

Compania ofera servicii de consultanta si proiectare pentru a asigura o solutie de ventilare optima, iar echipa noastra de ingineri si tehniceni ofera asistenta tehnica in orice moment.

Alegeți Vollmax pentru soluții personalizate de ventilație de la Vortice Industrial

PREZENTA GLOBALA

Cu o prezenta globala, Vortice Industrial este o companie de referinta in industria de ventilatoare si sisteme de ventilare.

Acest succes se datoreaza in mare parte angajamentului sau pentru inovatie, calitate si sustenabilitate, dar si pentru serviciile sale personalizate si asistenta tehnica de calitate.

Ventilatoare industriale Vortice de la Vollmax

Ventilatoare industriale Vortice

Ventilatoare industriale Vortice sunt proiectate pentru a satisface cerintele de ventilare in mediul industrial si comercial, inclusiv in fabrici, depozite, birouri, centre comerciale si locuinte.

Gama de produse include ventilatoare axiale, centrifugale, cu flux mixt si de inductie, precum si sisteme de ventilare cu recuperare de caldura si ventilatoare pentru aplicatii speciale.

Ventilatoarele industriale au performante ridicate, caracteristici tehnice avansate si beneficii importante, cum ar fi economisirea energiei si cresterea eficientei. Descopera Ventilatoare industriale Vortice instalate de Vollmax.