Pompa de caldura Samsung

Despre Vollmax

Clientii nostri nu au grija sistemelor de instalatii, a echipamentelor sau a serviciilor profesionale – doar cu Vollmax!

Afla mai multe despre noile noastre proiecte si servicii urmarind paginile noastre de social media.

Servicii mentenanta

Protejeaza-ti investitia cu serviciile de mentenanta instalatii.

Lasa grija instalatiilor in grija Vollmax. 

Prezentarea Vollmax

Descarca prezentarea PDF a companiei Vollmax

Newsletter Vollmax

Aboneaza-te la newsletter-ul Vollmax si primesti cele mai noi informatii din domeniul HVAC, proiecte si servicii oferite de compania noastra.

Please create a newsletter form from Mailchip plugin and collect your Mailchip Form ID

Servicii proiectare instalatii

Pentru a avea instalatii moderne, bine proiectate si executate, apeleaza la serviciile noastre de proiectare instalatii

Pompe de caldura Samsung - solutii integrate si performante

Pompa de caldura aer-apa Samsung

Linia de pompe de caldura Samsung este EHS (Ecological and Economical Heating System) si include trei modele: EHS Mono, EHS Split si EHS TDM.

Pompa de caldura aer-apa Samsung este o solutie de incalzire si racire inovatoare si ecologica, care utilizeaza energie termica din aer pentru a furniza incalzirea si racirea. Aceasta tehnologie poate fi utilizata in diverse aplicatii, de la locuinte la cladiri comerciale sau industriale si poate fi adaptata pentru a oferi solutii personalizate pentru fiecare client.

Pompele de caldura aer-apa Samsung sunt disponibile in mai multe dimensiuni si capacitati, ceea ce le face potrivite pentru o gama larga de aplicatii. Acestea sunt extrem de eficiente energetic, deoarece utilizeaza energia termica din aer, o sursa de energie regenerabila si ecologica. Aceasta reduce costurile de intretinere si impactul asupra mediului, comparativ cu sistemele traditionale de incalzire si racire care utilizeaza combustibili fosili.

Pompele de caldura aer-apa Samsung ofera avantaje si beneficii, cum ar fi economisirea energiei, confortul sporit, operare silentioasa si durabilitatea. Acestea sunt, de asemenea, usor de instalat si intretinut, iar solutiile personalizate pot fi dezvoltate pentru a raspunde nevoilor individuale ale clientilor. In concluzie, pompa de caldura aer-apa Samsung este o solutie eficienta, economica si ecologica pentru incalzirea si racirea oricarei proprietati.

Tipuri de pompe de caldura Samsung EHS

EHS Mono: este compus dintr-un compresor inverter care functioneaza in functie de temperatura exterioara. Unitatile exterioare sunt usoare si compacte, astfel incat faza de instalare este usoara si nu necesita eforturi mari. Setul include o unitate de cilindru preinstalat care reduce timpul petrecut cu montarea componentelor, deoarece majoritatea sunt deja asamblate inainte de vanzare.

EHS Split: aceasta pompa de caldura ofera o performanta constanta si fiabila pentru tot sezonul. Pompele de caldura ESH Split pot functiona cu dispozitive suplimentare. Astfel, sistemul este foarte flexibil si poate fi adaptat la diferite conditii si nevoi. In plus, au fost implementate unele modificari pentru a le imbunatati performanta; au inclus un ventilator care produce zgomot redus, un mod anti-zapada si un mod silentios pentru a fi activat in timpul noptii.

EHS TDM: acest sistem incalzeste atat zona interioara, cat si apa folosind o singura unitate exterioara controlata cu Time Division Multi. Acest lucru permite o alocare inteligenta a energiei intre dispozitivele aer-aer si aer-apa. Sistemul de exterior are doua functii: poate fi folosit pentru a incalzi iarna si pentru a-l raci vara. Acest sistem implementeaza si incalzirea mixta pentru a accelera procesul de incalzire: foloseste incalzirea prin pardoseala cuplata cu suflarea aerului cald.

Cum functioneaza o pompa de caldura Samsung?

Pompa de caldura Samsung functioneaza prin extragerea caldurii din mediul exterior si impingerea acesteia printr-un agent frigorific, astfel sunt capabile sa produca caldura pentru incalzirea casei si alimentarea cu apa calda menajera.

Economiseste cu solutiile complete Vollmax

Sistemele de pompe de caldura Samsung pot fi conectate la un sistem de panouri solare, ajutandu-te sa economisesti si mai mult.

Specialistii Vollmax iti ofera suport incepand cu proiectarea sistemului de incalzire, ofertarea si instalarea acestuia, conectarea la alte sisteme cum ar fi panourile solare sau incalzire in pardoseala si terminand cu mentenanta si serviciile de post-garantie.

>