Instalatii aer conditionat

Servicii mentenanta

Protejeaza-ti investitia cu serviciile de mentenanta instalatii.

Lasa grija instalatiilor in grija Vollmax. 

Prezentarea Vollmax

Descarcă prezentarea PDF a companiei Vollmax

Newsletter Vollmax

Aboneaza-te la newsletter-ul Vollmax si primesti cele mai noi informatii din domeniul instalatiilor, proiecte si servicii oferite de compania noastra.

Servicii proiectare instalatii

Pentru a avea instalatii moderne, bine proiectate si executate, apeleaza la serviciile noastre de proiectare instalatii

Instalatii de aer conditionat personalizate Vollmax

Instalatii aer conditionat

Instalatii de aer conditionat: au caracteristici si functii variate, creand o serie nesfarsita de posibilitati si servind diverselor scopuri si necesitati. Echipa Vollmax preia fiecare proiect in parte, il analizeaza din mai multe puncte de vedere: necesitati, consum de energie, locatia echipamentului, conectivitate, precum si multe altele. Finalul aduce mereu solutia optima pentru necesitatile proprietarului.

Suport pentru a alege solutia tehnica corecta

Toate tipurile de instalatii de aer conditionat va sunt puse la dispozitie de catre echipa Vollmax, pregatita sa va prezinte atat avantajele, cat si dezavantajele fiecarei solutii, astfel incat decizia luata sa fie cea corecta. Specialistii Vollmax vin in sprijinul clientilor cu o gama larga de servicii: proiectarea, consultanta in selectarea produsului potrivit, instalare, monitorizare, mentenanta preventiva, service sau interventii specifice. Echipa noastra este specializata si certificata in instalarea, intretinerea si repararea diverselor tipuri de instalatii de aer conditionat.

Instalatii de aer conditionat oferite de Vollmax

  • Sisteme de racire in detenta directa - sisteme care utilizeaza exclusiv freonul ecologic in realizarea climatizarii. In aceasta categorie intra: sisteme de tip VRF, split si multisplit in tehnologie cu inverter (aparate de aer conditionat: unitati de perete, unitati de pardoseala, unitati de tavan, duct, etc).
  • Sisteme de racire cu apa - apa racita este produsa de un echipament dedicat si este distribuita spre unitatile interne unde are loc transferul de energie catre spatiile de climatizare (ventiloconvectoare, panouri radiante, schimbatoare de caldura, etc.).
Image
Image

Interconectarea cu alte sisteme

Instalatiile de aer conditionat sunt doar o componenta a sistemelor de racire, incalzire si ventilatie denumite generic instalatii HVAC. Vollmax integreaza in proiectele sale, solutii HVAC complexe in proiectarea locuintelor, cladirilor de birouri si industriale medii si mari, unde conditiile de lucru sigure si sanatoase sunt determinate de controlul temperaturii, umiditatii sau calitatii aerului.

Scopul instalatiilor de aer conditionat este acela de a asigura o calitate cat mai buna a aerului din spatiile in care locuiti sau va desfasurati activitatea. Calitatea aerului poate fi monitorizata prin intermediul unor parametri, cum ar fi, temperatura, umiditatea, nivelul de CO2, iar cu ajutorul sistemelor instalate de inginerii echipei noastre acestia pot fi controlati in limitele presetate de dvs, ca utilizator si in functie de caracteristicile microclimatului pentru care s-a realizat sistemul.

De ce sa alegi Vollmax ?

  • Datorita experientei de peste 20 ani in domeniul instalatiilor, Vollmax va poate scuti de dureri de cap, oferindu-va servicii de instalatii complete, pornind de la ofertare si proiectare pana la mentenanta pe durata de viata a echipamentelor.
  • Pentru ca principalul nostru obiectiv este oferirea de produse de top si servicii performante, cu design elegant, ce pot fi incadrate in orice tip de spatiu si care dispun de functii complexe pentru asigurarea confortului dorit, prin tehnologii de inalta eficienta si functionare, cu un consum redus de energie.
  • Deoarece colaboram doar cu producatori de renume (Daikin, Samsung, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric, Vortice, Soler&Palau, etc.), care respecta reglementarile impuse de Uniunea Europeana, precum si normele internationale de protectie a mediului.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata