Instalatii antiincendiu

Servicii mentenanta

Protejeaza-ti investitia cu serviciile de mentenanta instalatii.

Lasa grija instalatiilor in grija Vollmax. 

Prezentarea Vollmax

Descarcă prezentarea PDF a companiei Vollmax

Newsletter Vollmax

Aboneaza-te la newsletter-ul Vollmax si primesti cele mai noi informatii din domeniul instalatiilor, proiecte si servicii oferite de compania noastra.

Servicii proiectare instalatii

Pentru a avea instalatii moderne, bine proiectate si executate, apeleaza la serviciile noastre de proiectare instalatii

Instalatii antiincendiu Vollmax - protejand vieti si proprietati

Instalatii antiincendiu

Vollmax executa instalatii antiincendiu autorizate de autoritatile competente, care includ servicii complete. Un astfel de proiect incepe cu proiectarea si este finalizat cu instalarea sistemelor.

Protejeaza vieti si bunuri materiale

In urma unor accidente ce putea fi prevenite, pompierii au inceput sa devina exigenti si sa impuna masurile corecte la fiecare control. In plus, fiind cunoscut ca un numar mic de sprinklere stinge in general orice focar de incendiu, multe depozite, parcari si cladiri de birouri adopta acest sistem de preventie a incendiilor in mod voluntar.

Solutiile oferite includ grup pompare incendiu care micsoreaza pagubele produse de incendii. In plus, firmele de asigurari acorda bonificatii importante la facturile de asigurare proprietarilor corecti, care investesc in sistemele de sprinklere si hidranti.

Instalatii antiincendiu oferite de Vollmax:

- Sprinklere

Instalatiile cu sprinklere joaca un rol foarte important in prevenirea si stingerea incendiilor din interiorul constructiilor. Au capacitatea de a identifica un focar de incendiu inca de la inceput si de a porni imediat apa sub presiune pentru a-l stinge sau ameliora pana la venirea pompierilor.

Modul de functionare al acestor instalatii dotate cu sprinklere fixe sau automate este de identificare a temperaturilor foarte ridicate ale unui foc.

Alegerea dispozitivului cu sprinklere potrivit, se face in functie de caracteristicile constructiilor, astfel ca pentru spatiile care sunt incalzite tot timpul, avand temperatura de peste 10 grade Celsius, pentru a nu ingheta apa din conducte, cele de tip apa-apa sunt ideale. In schimb, pentru spatiile cu temperaturi mai joase, in care exista riscul de inghet, se folosesc dispozitivele cu sprinklere de tip apa-aer.

Exemple de spatii in care se monteaza fiecare tip de instalatie cu sprinklere, sunt urmatoarele:

  • cele de tip apa-apa se instaleaza in cladirile industriale ale oricarui domeniu, spatiile comerciale, centrele de depozitare, sau cladirile de birouri.
  • cele de tip apa-aer sunt destinate depozitelor neizolate din punct de vedere termic, rampele de incarcare si garajelor.
Image
Image
- Hidranti

Hidrantii - dispozitive care fac parte din instalatia de stingere a incendiilor. Toate constructiile au obligatia de a dispune de aceste dispozitive, fiind potrivite atat pentru interior, cat si pentru exterior. Odata ce aceste dispozitive au fost instalate la o sursa de apa, fac legatura cu echipamentele specifice de interventie si alimentare continua cu apa, care au scopul de a stinge focul cat mai repede, pentru a nu se raspandi.

Vollmax ofera si servicii de mentenanta pentru hidranti, fiind recomandat ca instalatiile cu hidranti sa fie verificate si testate cel putin o data pe luna.

- Grup pompare

Compania noastra este capabila sa instaleze cele mai eficiente si avansate grupuri de pompare cu care ne aprovizioneaza cei mai buni furnizori din domeniu, fiind rezultatul experientei noastre indelungate.

Atunci cand specialistii nostri configureaza si executa pompele de incendiu si grupurile de pompare, aceste servicii sunt intotdeauna realizate in asa fel incat sa respecte normelor europene si cerintelor ISU. Normativul P 118/2005 este cel dupa care functioneaza automatizarea si semnalizarea statiei. Grupurile de pompare au rolul de a alimenta cu apa sistemele de stingere a incendiilor, hidrantii (interiori sau exteriori), sprinklerele sau drencerele.

- ACS

ACS inseamna aparatura de control si semnalizare care face parte din instalatiile de stins incendii, insa doar din cele care nu sunt predispuse la inghetul apei din circuit. Modul de functionare al ACS este de a degaja apa sub presiune din conducte in locul in care a izbucnit incendiul, imediat dupa ce sprinklerele au fost activate.

De ce sa alegi Vollmax ?

  • Datorita experientei de peste 19 ani in domeniul instalatiilor, Vollmax va poate scuti de dureri de cap, oferindu-va servicii de instalatii complete, pornind de la ofertare si proiectare pana la mentenanta pe durata de viata a echipamentelor.
  • Pentru ca principalul nostru obiectiv este oferirea de produse de top si servicii performante, cu design elegant, ce pot fi incadrate in orice tip de spatiu si care dispun de functii complexe pentru asigurarea confortului dorit, prin tehnologii de inalta eficienta si functionare, cu un consum redus de energie.
  • Deoarece colaboram doar cu producatori de renume (Daikin, Gree, Mitsubishi Heavy Industries, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Toshiba, LG, Hitachi, Sharp, Vortice, Soler&Palau, Vents, Blauberg, etc.), care respecta reglementarile impuse de Uniunea Europeana, precum si normele internationale de protectie a mediului.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata