Instalatii de purificare a aerului

Servicii mentenanta

Protejeaza-ti investitia cu serviciile de mentenanta instalatii.

Lasa grija instalatiilor in grija Vollmax. 

Prezentarea Vollmax

Descarcă prezentarea PDF a companiei Vollmax

Newsletter Vollmax

Aboneaza-te la newsletter-ul Vollmax si primesti cele mai noi informatii din domeniul instalatiilor, proiecte si servicii oferite de compania noastra.

Servicii proiectare instalatii

Pentru a avea instalatii moderne, bine proiectate si executate, apeleaza la serviciile noastre de proiectare instalatii

Instalatii de purificare a aerului pentru sanatatea ta

Instalatii de purificare a aerului

Timpul pe care oricine il petrece in interiorul unui anumit spatiu este de obicei indelungat, dar difera in functie de activitatile pe care le are fiecare. De obicei are un procent de aproximativ 80%. Calitatea aerului pe care il respira cei care se afla in acel interior este extrem de importanta, de aceea instalatiile de purificare a aerului sunt foarte practice. Fara acestea, calitatea aerului poate sa fie de doua pana la cinci ori mai nociva decat cea a aerului de afara.

Aerul pe care il respiri in interior are un efect direct asupra sanatatii tale si a familiei, a colegilor si clientilor

Discuta cu un specialist

Un specialist Vollmax se va ocupa sa prezinte clientilor, cele mai potrivite servicii si echipamente pentru instalatia de purificare a aerului, tinand cont de nevoile fiecaruia in legatura cu specificatiile tehnice, bugetul si timpul de livrare.

Purificarea aerului nu este o actiune complicata si este foarte benefica pentru sanatate: amelioreaza simptomele astmului, neutralizeaza mirosurile neplacute, reduce sansele dezvoltarii unei boli respiratorii, elimina substantele nocive din spatiul respectiv. Toate aceste avantaje contribuie la o viata linistita si sanatoasa.

Image
Image

Ce echipamente de purificare a aerului iti oferim

Echipamentele profesionale de purificare a aerului sunt sisteme de filtrare performante care pot fi instalate sistemului de incalzire si racire central, pentru a elimina cantitati mari de: praf, polen, spori de mucegai, fum, gaze si virusi.

Filtre pasive de curatare a aerului - aceste filtre au rolul de a indeparta particulele mici de praf, murdarie si poluantii care au dimensiunea de pana la 0,3 microni si trebuie inlocuite la un interval de 12 luni.

Dispozitive electronice de curatare a aerului – functioneaza printr-un camp electric de inalta tensiune pentru a incarca particulele de murdarie si praf, iar apoi colecteaza aceste particule pe o placa metalica. Nu vor avea nevoie de inlocuire, insa pentru a fi tot timpul eficiente, trebuie spalate de 4-5 ori pe an.

Filtre de tip HEPA (High-Efficiency Particulate Absorbing) – indeparteaza particulele de praf si murdaria microscopica de pana la 1-micron si pot retine si fum, gaze si virusi.

De ce sa alegi Vollmax ?

  • Datorita experientei de peste 19 ani in domeniul instalatiilor, Vollmax va poate scuti de dureri de cap, oferindu-va servicii de instalatii complete, pornind de la ofertare si proiectare pana la mentenanta pe durata de viata a echipamentelor.
  • Pentru ca principalul nostru obiectiv este oferirea de produse de top si servicii performante, cu design elegant, ce pot fi incadrate in orice tip de spatiu si care dispun de functii complexe pentru asigurarea confortului dorit, prin tehnologii de inalta eficienta si functionare, cu un consum redus de energie.
  • Deoarece colaboram doar cu producatori de renume (Daikin, Gree, Mitsubishi Heavy Industries, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Toshiba, LG, Hitachi, Sharp, Vortice, Soler&Palau, Vents, Blauberg, etc.), care respecta reglementarile impuse de Uniunea Europeana, precum si normele internationale de protectie a mediului.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata