Instalatii frigorifice

Servicii mentenanta

Protejeaza-ti investitia cu serviciile de mentenanta instalatii.

Lasa grija instalatiilor in grija Vollmax. 

Prezentarea Vollmax

Descarcă prezentarea PDF a companiei Vollmax

Newsletter Vollmax

Aboneaza-te la newsletter-ul Vollmax si primesti cele mai noi informatii din domeniul instalatiilor, proiecte si servicii oferite de compania noastra.

Servicii proiectare instalatii

Pentru a avea instalatii moderne, bine proiectate si executate, apeleaza la serviciile noastre de proiectare instalatii

Echipament profesional de instalatii frigorifice Vollmax

Instalatii frigorifice

Echipa Vollmax este aici pentru a va oferi solutii eficiente si personalizate pentru controlul temperaturii din spatiile dumneavoastra. Indiferent daca aveti nevoie de instalatii frigorifice pentru depozitarea de fructe si legume, carne sau lapte, procesarea bauturilor sau pentru racirea spatiilor industriale, tunel de congelare sau pre-racire rapida, suntem pregatiti sa va ajutam.

Furnizare echipamente si instalare

Noi intelegem ca fiecare afacere are propriile sale necesitati, iar de aceea echipa noastra de experti in instalatii frigorifice lucreaza cu fiecare client pentru a dezvolta si instala solutii personalizate care sa raspunda cerintelor dumneavoastra specifice. De la ofertare si proiectare pana la instalare si mentenanta pe durata de viata a echipamentelor, suntem alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul procesului.

Instalatii frig oferite de Vollmax

Cu o experienta de peste 19 ani in domeniul instalatiilor frigorifice, suntem mandri sa colaboram cu producatori de renume, precum Daikin, Gree, Mitsubishi Heavy Industries, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Toshiba, LG, Hitachi, Vortice, Soler&Palau, Vents, Blauberg, si altii, care respecta reglementarile impuse de Uniunea Europeana si normele internationale de protectie a mediului.

Instalatii frigorifice uz industrial

Vollmax ofera o gama larga de servicii in domeniul instalatiilor frigorifice industriale, cum ar fi depozite de fructe si legume, depozite de carne, depozite de procesare a carnii si laptelui, fabrici de procesare a bauturilor, centre de logistica, racirea spatiilor industriale, tunel de congelare si pre-racire rapida, abatoare.

Va oferim solutii personalizate, de calitate si durabile, astfel incat sa va puteti concentra asupra dezvoltarii afacerii dumneavoastra, fara sa va faceti griji cu privire la depozitarea si pastrarea produselor.

Instalatii frig uz comercial

Pentru clientii care au nevoie de instalatii frigorifice comerciale, cum ar fi magazine alimentare, florarii, spatii cu atmosfera controlata, camere server, vitrine frigorifice si instalatii CO2, Vollmax va ofera cele mai noi solutii tehnologice impreuna cu servicii complete de implementare a acestora.

Image
Image

Ofertare si proiectare, instalare si mententanta instalatii frigorifice

  • Servicii complete de la ofertare si proiectare pana la mentenanta pe durata de viata a echipamentelor
  • Solutii personalizate pentru controlul temperaturii in spatii de diverse dimensiuni si tipologii
  • Experienta si expertiza in domeniul instalatiilor frigorifice de peste 19 ani
  • Colaborare cu producatori de renume, respectand reglementarile impuse de Uniunea Europeana si normele internationale de protectie a mediului
  • Solutii de ultima generatie, eficiente si durabile

De ce sa alegi Vollmax pentru proiectul tau?

  • Datorita experientei si expertizei noastre in domeniul instalatiilor frigorifice, suntem capabili sa oferim solutii personalizate pentru a satisface cerintele specifice ale fiecarui client. Ne preocupam de nevoile dumneavoastra si va oferim cele mai bune solutii pentru a va asigura ca produsele dumneavoastra sunt depozitate si pastrate la temperaturi ideale.
  • Vollmax ofera servicii complete, de la proiectare si ofertare pana la instalare si mentenanta, astfel incat puteti fi sigur ca instalatia frigorifica va functiona intotdeauna la capacitate maxima. De asemenea, suntem mereu la curent cu cele mai recente tehnologii si inovatii in domeniu, astfel incat putem oferi solutii de ultima generatie.
  • Daca sunteti in cautarea unei firme de instalatii frigorifice de incredere, Vollmax este alegerea perfecta. Va oferim solutii personalizate, de calitate si durabile, astfel incat sa va puteti concentra asupra dezvoltarii afacerii dumneavoastra, fara sa va faceti griji cu privire la depozitarea si pastrarea produselor.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata