Instalatii sanitare

Servicii mentenanta

Protejeaza-ti investitia cu serviciile de mentenanta instalatii.

Lasa grija instalatiilor in grija Vollmax. 

Prezentarea Vollmax

Descarcă prezentarea PDF a companiei Vollmax

Newsletter Vollmax

Aboneaza-te la newsletter-ul Vollmax si primesti cele mai noi informatii din domeniul instalatiilor, proiecte si servicii oferite de compania noastra.

Servicii proiectare instalatii

Pentru a avea instalatii moderne, bine proiectate si executate, apeleaza la serviciile noastre de proiectare instalatii

Servicii complete de proiectare si realizare a instalatiilor sanitare moderne - Vollmax

Instalatii sanitare

Echipa Vollmax este mereu pregatita sa ofere clientilor sai servicii complete de proiectare si realizare a instalatiilor sanitare moderne, fie ca sunt simple sau complexe. Aceste instalatii trebuie facute corect, deoarece in caz contrar, pot duce la adevarate catastrofe in cladirea in care au fost puse, de la inundatii pana la refulari ale sistemului de canalizare.

Orice proiect la care lucreaza echipa noastra este tratat cu cea mai mare seriozitate , fie ca este vorba despre instalatii de alimentare cu apa sau instalatii de preluare a apelor uzate (pluviale, menajere), instalatii de tratare a apelor sau instalatii de distributie (canalizare, apa rece menajera).

Instalatii sanitare oferite de Vollmax

In functie de amplasare:
  • Instalatii sanitare de interior - sunt compuse din conducte de apa calda si de apa rece trase prin pereti, care conecteaza reteaua externa de apa la echipamentele tehnice sau la chiuvete, toalete si cazi.
  • Instalatii sanitare de exterior - sunt compuse din conducte destinate transportarii apei catre cladire si care duc reziduurile menajere catre reteaua de canalizare.
In functie de utilitate:
  • Instalatia de apa rece - orice cladire este alimentata cu apa prin intermediul conductelor de apa rece, inclusiv echipamentele de climatizare (chillere, etc.), echipamentele tehnice si fabricatie, echipamentele de termoficare sau de incalzire a apei (centrala termica, pompa de caldura, etc.). Este important ca aceste conducte sa nu fie afectate de coroziune, sa reziste la actiunea apei dure, sa nu rugineasca si - foarte important - sa faca fata fara probleme la presiunile ridicate, pentru a fi capabile sa ofere un debit suficient pentru intreaga cladire si pentru toate instalatiile dependente.
  • Instalatia de apa calda - conductele care compun sistemul de alimentare cu apa calda sunt foarte importante: materialele din care sunt realizate acestea trebuie sa fie rezistente la temperaturi inalte. Standardele de calitate dupa care se produc conductele, elementele de legatura si fitingurile, sunt aceleasi care se folosesc pentru instalatia de apa rece.
  • Instalatia de canalizare - Inainte de a proiecta sau executa o astfel de instalatie, echipa noastra tine cont de toate detaliile necesare.
Image
Image

Interconectarea cu alte sisteme

Implicarea pe care o ofera specialistii Vollmax este intotdeauna maxima, indiferent de proiect. Clientii nostri pot apela la ei atunci cand au nevoie de instalatii de alimentare cu apa sau instalatii de preluare a apelor uzate (pluviale, menajere), instalatii de tratare a apelor sau instalatii de distributie (canalizare, apa rece menajera). Instalatiile sanitare care pot avea parte de serviciile noastre, pot fi realizate intr-o diversitate de spatii interioare. Acestea pot fi spatii mai mari precum firme, institutii, companii, dar si imobile personale, asociatii de locatari, etc.

Fiecare lucrare pe care o realizam este facuta in asa fel incat sa nu dauneze mediului, iar aceasta reusita o datoram liderilor din domeniu care ne aprovizioneaza cu cele mai bune echipamente si materiale. Tinand cont de fiecare sistem si de particularitatile sale, putem efectua proiecte complexe interconectand si alte sisteme ale cladirii.

De ce sa alegi Vollmax ?

  • Datorita experientei de peste 19 ani in domeniul instalatiilor, Vollmax va poate scuti de dureri de cap, oferindu-va servicii de instalatii complete, pornind de la ofertare si proiectare pana la mentenanta pe durata de viata a echipamentelor.
  • Pentru ca principalul nostru obiectiv este oferirea de produse de top si servicii performante, cu design elegant, ce pot fi incadrate in orice tip de spatiu si care dispun de functii complexe pentru asigurarea confortului dorit, prin tehnologii de inalta eficienta si functionare, cu un consum redus de energie.
  • Deoarece colaboram doar cu producatori de renume (Daikin, Gree, Mitsubishi Heavy Industries, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Toshiba, LG, Hitachi, Sharp, Vortice, Soler&Palau, Vents, Blauberg, etc.), care respecta reglementarile impuse de Uniunea Europeana, precum si normele internationale de protectie a mediului.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata