Instalatii termice

Servicii mentenanta

Protejeaza-ti investitia cu serviciile de mentenanta instalatii.

Lasa grija instalatiilor in grija Vollmax. 

Prezentarea Vollmax

Descarcă prezentarea PDF a companiei Vollmax

Newsletter Vollmax

Aboneaza-te la newsletter-ul Vollmax si primesti cele mai noi informatii din domeniul instalatiilor, proiecte si servicii oferite de compania noastra.

Servicii proiectare instalatii

Pentru a avea instalatii moderne, bine proiectate si executate, apeleaza la serviciile noastre de proiectare instalatii

Instalatii termice profesionale Vollmax - Montaj si mentenanta, de la cele mai elementare la cele mai moderne tehnologii de incalzire.

Instalatii termice

Vollmax realizeaza orice tip de instalatie termica si se ocupa de proiectare, echipamente, montaj si mentenanta pentru acestea, incepand cu instalatiile termice elementare, precum montajul de centrale termice, instalarea de corpuri cu incalzire termica statica, pana la cele mai moderne tehnologii de instalatii termice – incalzirea in pardoseala/perete si instalatii termice cu pompe de caldura.

Complexitatea serviciilor oferite de compania noastra, ne permite sa efectuam lucrari atat pentru spatii comerciale, spatii publice, companii private, dezvoltatori imobiliari dar si pentru locuinte individuale, etc.

Avem intotdeauna grija sa sa asiguram o durata de viata prelungita sistemelor instalatiilor termice, prin folosirea celor mai performante echipamente si materiale atunci cand le realizam, ceea ce duce la reducerea costurile generate de inlocuire periodica a acestor sisteme.

Suport pentru a alege solutia tehnica corecta

Echipa Vollmax va ofera toate tipurile de instalatii termice, precum si avantajele si dezavantajele fiecarei solutii, cu scopul de a va ajuta sa luati cea mai buna decizie.

Specialistii Vollmax sunt oricand pregatiti sa realizeze o gama larga de servicii pentru clientii companiei, atunci cand acestia au nevoie de proiectare, consultanta in selectarea produsului potrivit, instalare, monitorizare, mentenanta preventiva, service sau interventii specifice. Echipa noastra este specializata si certificata in instalarea, intretinerea si repararea diverselor tipuri de instalatii termice.

Instalatii termice oferite de Vollmax

  • Instalare centrale termice, cu cazane de orice putere, alimentate cu orice tip de combustibil – furnizeazam echipamentele si executa lucrari de instalare pentru centrale termice care au cazane de orice putere si sunt alimentate cu orice tip de combustibil. Incepand cu centralele termice murale de 24 kW si pana la centralele mari sau baterii de centrale care functioneaza in cascada sau in orice alt mod in functie de programul selectat din automatizare.
  • Instalare pompe de caldura – pompele de caldura reprezinta un echipament al viitorului, de aceea instalarea lor este foarte importanta. Daca doriti mai multe detalii va rugam sa vizitati pagina dedicata.
  • Instalare corpuri de incalzire statica sau dinamica (radiatoare, convectoare, ventiloconvectoare) – compania noastra furnizeaza echipamentele necesare si executa montajul pentru corpuri de incalzire folosite in cladiri cu diferite destinatii, folosind materiale diverse: otel, aluminiu, fonta sau cupru.
  • Incalzire in pardoseala – realizam sisteme de incalzire in pardoseala intr-un proces care include furnizarea echipamentele necesare si executia montajului lor. Echipa noastra monteaza tevi din polipropilene sau multistrat in sapa pentru a obtine un astfel de sistem. Corpurile de incalzire nu sunt necesare pentru sistemul de incalzire in pardoseala, iar agentul termic are nevoie de o temperatura mica (aproximativ 35-45˚C). Consumul de combustibil folosit pentru ridicarea temperaturii agentului termic este scazut, ceea ce duce la economisire.
  • Distributia agentului termic (prin conducte din metal, polietilena, polipropilena etc) – Echipa Vollmax foloseste diferite tipuri de conducte: teava neagra, cupru, polietilena cu bariera de oxigen, PP-R, etc, atunci cand proiecteaza, furnizeaza echipamentele si efectueaza distributia agentului termic.
Image
Image

Interconectarea cu alte sisteme

Instalațiile termice sunt doar o componentă a sistemelor de răcire, încălzire și ventilație denumite generic instalații HVAC. Vollmax integrează în proiectele sale, soluții HVAC complexe în proiectarea locuințelor, clădirilor de birouri și industriale medii și mari, unde condițiile de lucru sigure și sănătoase sunt determinate de controlul temperaturii, umidității sau calității aerului.

De ce sa alegi Vollmax ?

  • Datorita experientei de peste 19 ani in domeniul instalatiilor, Vollmax va poate scuti de dureri de cap, oferindu-va servicii de instalatii complete, pornind de la ofertare si proiectare pana la mentenanta pe durata de viata a echipamentelor.
  • Pentru ca principalul nostru obiectiv este oferirea de produse de top si servicii performante, cu design elegant, ce pot fi incadrate in orice tip de spatiu si care dispun de functii complexe pentru asigurarea confortului dorit, prin tehnologii de inalta eficienta si functionare, cu un consum redus de energie.
  • Deoarece colaboram doar cu producatori de renume (Daikin, Gree, Mitsubishi Heavy Industries, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Toshiba, LG, Hitachi, Sharp, Vortice, Soler&Palau, Vents, Blauberg, etc.), care respecta reglementarile impuse de Uniunea Europeana, precum si normele internationale de protectie a mediului.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata