Instalatii ventilatie

Servicii mentenanta

Protejeaza-ti investitia cu serviciile de mentenanta instalatii.

Lasa grija instalatiilor in grija Vollmax. 

Prezentarea Vollmax

Descarcă prezentarea PDF a companiei Vollmax

Newsletter Vollmax

Aboneaza-te la newsletter-ul Vollmax si primesti cele mai noi informatii din domeniul instalatiilor, proiecte si servicii oferite de compania noastra.

Servicii proiectare instalatii

Pentru a avea instalatii moderne, bine proiectate si executate, apeleaza la serviciile noastre de proiectare instalatii

Echipa Vollmax - specialisti in instalatii de ventilatie si servicii de calitate

Instalatii ventilatie

Este foarte important ca o cladire sa aiba instalatii ventilatie proiectate si realizate corespunzator, deoarece oamenii care isi petrec timpul in acel interior au nevoie de aer curat, lipsit de impuritati. Instalatiile de ventilatie trebuie sa fie concepute cu mare atentie, pentru a oferi tuturor un aer sanatos.

Calitatea aerului din interior este fundamentala pentru o stare de bine si un somn odihnitor, avand in vedere ca petrecem peste 80% din viata in interior. De asemenea, aerul curat contribuie la evitarea racelilor si alergiilor si chiar a bolilor respiratorii grave.

Suport pentru a alege solutia tehnica corecta

Echipa Vollmax ofera clientilor sai toate tipurile de instalatii de ventilatie, despre care este pregatita oricand sa precizeze atat avantajele, cat si avantajele fiecaruia. A lua cunostinta de toate detaliile despre aceste instalatii inseamna luarea unei decizii corecte intr-un timp scurt.

Specialistii Vollmax stau la dispozitia clientilor cu o gama larga de servicii: proiectare, consultanta in selectarea produsului potrivit, instalare, monitorizare, mentenanta preventiva, service sau interventii specifice. Echipa noastra este specializata si certificata in instalarea, intretinerea si repararea diverselor tipuri de instalatii de ventilatie.

Instalatii de ventilatie oferite de Vollmax

Centralele de tratare a aerului reprezinta baza sistemului de climatizare care dispune de o tubulatura pentru ventilatie. Aerul tratat circula prin intermediul acestui sistem de infrastructura, care poate fi realizat din tabla zincata rectangulara sau circulara, ALP sau tubulatura flexibila.

Sistemul de tubulatura trebuie sa asigure o ventilatie eficienta, de aceea necesita atentie sporita atunci cand este proiectat si montat. Cerintele pe care trebuie sa le respecte tubulatura pentru o functionare corecta sunt urmatoarele: rezistenta la foc, rezistenta la temperaturi si presiuni ridicate, permeabilitatea aerului, izolarea fonica, densitatea optica a fumului, conductivitatea termica, etc. Atunci cand sunt implementate aceste cerinte este important sa respecte standardele de calitate reglementate la nivel international.

Image
Image

Interconectarea cu alte sisteme

Instalatiile HVAC sunt sisteme de racire, incalzire si ventilatie care functioneaza cu instalatii de ventilatie. Solutiile HVAC pe care le foloseste Vollmax in proiectele sale sunt complexe si necesare pentru proiectarea locuintelor, cladirilor de birouri si industriale medii si mari. In interiorul acestor cladiri este important controlul temperaturii, umiditatii sau calitatii aerului, deoarece astfel se asigura conditii de lucru sigure si sanatoase.

Scopul instalatiilor HVAC este acela de a asigura o calitate cat mai buna a aerului din spatiile in care locuiti sau va desfasurati activitatea.  Temperatura, umiditatea, nivelul de CO2 sunt factori care determina calitatea aerului, putand fi controlati in limitele presetate de utilizator si in functie de caracteristicile microclimatului pentru care s-a realizat sistemul. Sistemele instalate de inginerii echipei noastre faciliteaza monitorizarea acestor factori.

De ce sa alegi Vollmax ?

  • Datorita experientei de peste 19 ani in domeniul instalatiilor, Vollmax va poate scuti de dureri de cap, oferindu-va servicii de instalatii complete, pornind de la ofertare si proiectare pana la mentenanta pe durata de viata a echipamentelor.
  • Pentru ca principalul nostru obiectiv este oferirea de produse de top si servicii performante, cu design elegant, ce pot fi incadrate in orice tip de spatiu si care dispun de functii complexe pentru asigurarea confortului dorit, prin tehnologii de inalta eficienta si functionare, cu un consum redus de energie.
  • Deoarece colaboram doar cu producatori de renume (Daikin, Gree, Mitsubishi Heavy Industries, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Toshiba, LG, Hitachi, Sharp, Vortice, Soler&Palau, Vents, Blauberg, etc.), care respecta reglementarile impuse de Uniunea Europeana, precum si normele internationale de protectie a mediului.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata