Panouri fotovoltaice

Servicii mentenanta

Protejeaza-ti investitia cu serviciile de mentenanta instalatii.

Lasa grija instalatiilor in grija Vollmax. 

Prezentarea Vollmax

Descarcă prezentarea PDF a companiei Vollmax

Newsletter Vollmax

Aboneaza-te la newsletter-ul Vollmax si primesti cele mai noi informatii din domeniul instalatiilor, proiecte si servicii oferite de compania noastra.

Servicii proiectare instalatii

Pentru a avea instalatii moderne, bine proiectate si executate, apeleaza la serviciile noastre de proiectare instalatii

Panouri solare fotovoltaice de la Vollmax pentru uz comercial sau industrial

Panouri fotovoltaice

Panourile solare fotovoltaice reprezinta mijloace eficiente de producere a energiei din surse alternative. Acestea produc energia electrica de care ai nevoie, fara a mai depinde de alti furnizori, fiind surse sigure de energie care pot acoperi nevoile unor cladiri cu suprafete mici sau medii.

Panouri solare fotovoltaice - ce sunt

Un panou solar fotovoltaic, spre deosebire de un panou solar termic, transforma energia luminoasa din razele solare direct in energie electrica. Principalele componente ale panoului solar le reprezinta celulele solare. Descoperirile tehnologice din ultimii ani au crescut eficienta acestor sisteme intr-un ritm alert, impreuna cu cresterea costurilor energiei electrice de la retea, scazand exponential perioada de amortizare a acestor sisteme.

Protejeaza mediul impreuna cu Vollmax

Energia solara reprezinta solutia unui viitor cu energie curata si cu o structura sustenabila. Fara indoiala, soarele este o sursa puternica de energie, iar valorificarea acestei puteri prin instalarea de panouri solare poate face o diferenta semnificativa pentru planeta.

Image
Image

Panouri fotovoltaice pentru uz rezidential/comercial sau industrial

Panourile solare fotovoltaice sunt una dintre cele mai utilizate alternative pentru producerea de energie electrică regenerabilă, atât pentru locuințe, cât și pentru fabrici și întreprinderi industriale. Pe măsură ce combustibilul fosil devine tot mai puțin și mai costisitor, oamenii se orientează tot mai mult către energia solară și eoliană. În zonele însorite, instalarea panourilor solare fotovoltaice este ideală.

Poți opta pentru panouri off-grid, care nu se conectează la rețeaua natională de energie electrică sau pentru panourile on-grid, care trimit surplusul de energie produsă către această rețea. Atunci când alegi un anumit tip de panou fotovoltaic, trebuie să ții cont, în primul rând, de condițiile climatice din zona în care dorești să le amplasezi, iar consultanții Vollmax te ajută cu informații pentru a alege soluția optimă pentru nevoile tale.

Astfel, poți opta pentru celule fotovoltaice monocristaline, policristaline sau amorfe. De asemenea, există panouri fotovoltaice de 180w, 240w, 400w, 450w sau mai mult, în funcție de necesități.

În ultima perioadă, Uniunea Europeană a început să finanțeze proiecte de panouri fotovoltaice atât pentru persoane fizice (case, pensiuni), cât și pentru uz comercial și chiar industrial.

De ce sa alegi Vollmax ?

  • Datorita experientei de peste 19 ani in domeniul instalatiilor, Vollmax va poate scuti de dureri de cap, oferindu-va servicii de instalatii complete, pornind de la ofertare si proiectare pana la mentenanta pe durata de viata a echipamentelor.
  • Pentru ca principalul nostru obiectiv este oferirea de produse de top si servicii performante, cu design elegant, ce pot fi incadrate in orice tip de spatiu si care dispun de functii complexe pentru asigurarea confortului dorit, prin tehnologii de inalta eficienta si functionare, cu un consum redus de energie.
  • Deoarece colaboram doar cu producatori de renume (Daikin, Gree, Mitsubishi Heavy Industries, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Toshiba, LG, Hitachi, Sharp, Vortice, Soler&Palau, Vents, Blauberg, etc.), care respecta reglementarile impuse de Uniunea Europeana, precum si normele internationale de protectie a mediului.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata