Servicii mentenanta

Servicii proiectare instalații

Pentru a avea instalații moderne, bine proiectate și executate, apelează la serviciile noastre de proiectare instalații

Prezentarea Vollmax

Descarcă prezentarea PDF a companiei Vollmax

Newsletter Vollmax

Aboneaza-te la newsletter-ul Vollmax si primesti cele mai noi informatii din domeniul instalatiilor, proiecte si servicii oferite de compania noastra.

Servicii mentenanta pentru instalatii

Servicii mentenanta

Un serviciu de mentenanta poate asigura functionarea optima si siguranta instalatiilor tale prin inspectii periodice, verificari si reparatii. Acesta poate preveni problemele si costurile suplimentare, astfel incat sa poti beneficoperi si rezolva problemele inainte sa devina majore. Un specialist poate diagnostica si rezolva problemele instalatiilor, astfel incat sa te bucuri de un mediu confortabil si sigur. Investeste in servicii de mentenanta pentru a economisi pe termen lung si a avea instalatii functionale si sigure.

De ce sa ai un contract de mentenanta instalatii?

  1. Eficienta sistemelor: Un serviciu de mentenanta regulat poate asigura functionarea optima a sistemelor tale, astfel incat sa poti beneficoperi si sa rezolvi orice probleme inainte sa devina majore.
  2. Durabilitatea sistemelor: Un serviciu de mentenanta poate prelungi durata de viata a sistemelor tale, astfel incat sa poti economisi bani pe termen lung.
  3. Confort si siguranta: Mentenanta regulata poate asigura un mediu confortabil si sigur, astfel incat sa te poti bucura de un mediu placut si fara probleme.
  4. Identificarea problemelor: Un specialist in mentenanta poate identifica problemele care pot aparea la instalatii si poate oferi solutii pentru a le rezolva, astfel incat sa poti evita costurile suplimentare si sa te bucuri de functionarea optima a sistemelor tale.
  5. Respectarea standardelor: Un serviciu de mentenanta poate asigura ca instalatiile tale sunt in conformitate cu standardele si regulamentele in vigoare, astfel incat sa poti fi sigur ca functioneaza in siguranta si eficient.

Beneficiile unui contract de mentenanta instalatii

Din punct de vedere al statisticilor, un procent important din posibilele defecte poate fi prevenit prin intermediul mentenantei preventive adaptata nevoilor proiectului dumneavoastra reusind astfel ca impreuna sa eficientizam costurile de intretinere.

Image
Image
Prevenirea defectiunilor echipamentelor - O mentenanta regulata a echipamentelor HVAC reduce riscul aparitiei unei defectiuni cu pana la 90%. In acest sens o mentenanta preventiva corecta ar trebui sa implice o serie de operatiuni minimale care sa pastreze buna functionalitate a sistemelor: operatiuni ce detecteaza avariile (inspectii vizuale, cu ultrasunete sau prin termografiere) si operatiuni ce previn avariile (echilibrare, gresare, aliniere, ajustare, curatire etc.). In acest sens este deja bine cunoscut faptul ca de cele mai multe ori mentenanta preventiva are costuri mult mai scazute comparativ cu ale mentenantei corective (situatie in care echipamentul prezinta defectiuni in functionare.
Reducerea consumului de energie - O abordare sistematica a unui program de mentenanta, compus din activitati tehnice clare, are ca efect cresterea eficientei energetice a sistemului. Eficienta energetica in acest caz, se traduce prin obtinerea aceluiasi beneficiu (incalzire / racire), folosind mai putina energie. Economisirea energiei si utilitatilor inseamna economisirea banilor.
Extinderea duratei de viata a echipamentelor - Cele mai multe operatiuni de intretinere sunt efectuate in timp ce echipamentele sunt in functiune (rutina zilnica), minimizand astfel intreruperile. Totusi aceste operatiuni minimale, au ca efect pe termen lung prelungirea duratei de viata a echipamentelor.
Imbunatatirea calitatii aerului - Obtinerea unui mediu sanatos in interiorul cladirilor este fundamental atat pentru locuitori/lucratori, cat si pentru vizitatori. Aceasta este una dintre cele mai importante cerinte ale mentenantei sistemelor HVAC, pe care personalul tehnic este responsabil sa o indeplineasca. Tehnicienii Vollmax vor imbunatati calitatea aerului prin supravegherea aerului care circula in interiorul echipamentelor: filtrele de praf, viteza aerului, temperatura, umiditatea, numarul de shimburi de aer raportat la numarul de ocupanti, monoxidul de carbon si particulele solide din aer.

De ce sa alegi Vollmax?

  • Datorita experientei de peste 20 ani in domeniul instalatiilor, Vollmax va poate scuti de dureri de cap, oferindu-va servicii de instalatii complete, pornind de la ofertare si proiectare pana la mentenanta pe durata de viata a echipamentelor.
  • Pentru ca principalul nostru obiectiv este oferirea de produse de top si servicii performante, cu design elegant, ce pot fi incadrate in orice tip de spatiu si care dispun de functii complexe pentru asigurarea confortului dorit, prin tehnologii de inalta eficienta si functionare, cu un consum redus de energie.
  • Deoarece colaboram doar cu producatori de renume (Daikin, Gree, Mitsubishi Heavy Industries, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Toshiba, LG, Hitachi, Sharp, Vortice, Soler&Palau, Vents, Blauberg, etc.), care respecta reglementarile impuse de Uniunea Europeana, precum si normele internationale de protectie a mediului.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata