Servicii proiectare instalatii

Servicii mentenanta

Protejeaza-ti investitia cu serviciile de mentenanta instalatii.

Lasa grija instalatiilor in grija Vollmax. 

Prezentarea Vollmax

Descarcă prezentarea PDF a companiei Vollmax

Newsletter Vollmax

Aboneaza-te la newsletter-ul Vollmax si primesti cele mai noi informatii din domeniul instalatiilor, proiecte si servicii oferite de compania noastra.

Servicii de proiectare instalatii - Vollmax

Servicii proiectare instalatii

Indiferent daca serviciile de proiectare a instalatiilor sunt necesare pentru spatii din sectorul civil (blocuri de locuinte, cladiri de birouri, centre comerciale) sau pentru cele din sectorul industrial (hale si parcuri industriale), compania noastra este tot timpul pregatita sa efectueze astfel de servicii pentru toate tipurile de instalatii HVAC: termice, sanitare, electrice, frigotehnice, purificare a aerului, stingere a incendiilor.

Servicii complete de proiectare si consultanta

Serviciile pe care le oferim includ toti pasii necesari pentru o proiectare corecta si completa.  Mai intai studiem fezabilitatea sau autorizarea de construire, iar apoi continuam cu implementarea detaliilor de executie a instalatiilor sanitare, a instalatiilori de limitare si stingere a incendiilor cu hidranti interiori si exteriori, a sprinklerelor si drencerelor, a instalatiilor termice de incalzire si aer conditionat, a instalatiilor electrice atat interioare cat si exterioare.

Proiectantii Volmax tin intordeauna cont de bugetul stabilit impreuna cu clientii companiei si gasesc cea mai potrivita solutie pentru acesta, indiferent daca instalatia functioneaza cu energie conventionala folosind centrale termice pe gaz sau combustibil lichid pentru incalzire sau procese tehnologice, sau daca utilizeaza surse de energie neconventionala, precum pompe de caldura, panouri solare termice, panouri fotovoltaice ori centrale termice cu combustibil biomasa sau biogaz.

Image
Image

Etapele unui proiect de instalatii

Procesul de realizare a unei proiectari cuprinde urmatoarele etape:

  • Realizarea unui studiu de prefezabilitate sau de fezabilitate;
  • Pregatirea documentatiei tehnice de autorizare a constructiilor;
  • Realizarea proiectului tehnic;
  • Stabilirea detaliilor de executie.

Pe durata intregului proces iti oferim consultanta tehnica de specialitate. Suntem la curent cu normele si legislatia in vigoare, iar fiecare proiect este realizat cu profesionalism, rigurozitate si atentie la detalii.

De ce sa alegi Vollmax?

  • Datorita experientei de peste 19 ani in domeniul instalatiilor, Vollmax va poate scuti de dureri de cap, oferindu-va servicii de instalatii complete, pornind de la ofertare si proiectare pana la mentenanta pe durata de viata a echipamentelor.
  • Pentru ca principalul nostru obiectiv este oferirea de produse de top si servicii performante, cu design elegant, ce pot fi incadrate in orice tip de spatiu si care dispun de functii complexe pentru asigurarea confortului dorit, prin tehnologii de inalta eficienta si functionare, cu un consum redus de energie.
  • Deoarece colaboram doar cu producatori de renume (Daikin, Gree, Mitsubishi Heavy Industries, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Toshiba, LG, Hitachi, Sharp, Vortice, Soler&Palau, Vents, Blauberg, etc.), care respecta reglementarile impuse de Uniunea Europeana, precum si normele internationale de protectie a mediului.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata