De ce ar trebui sa alegeti sistemul de aer conditionat industrial VRF/VRV de la Vollmax?

Despre Vollmax

Clientii nostri nu au grija sistemelor de instalatii, a echipamentelor sau a serviciilor profesionale – doar cu Vollmax!

Afla mai multe despre noile noastre proiecte si servicii urmarind paginile noastre de social media.

Servicii mentenanta

Protejeaza-ti investitia cu serviciile de mentenanta instalatii.

Lasa grija instalatiilor in grija Vollmax. 

Prezentarea Vollmax

Descarca prezentarea PDF a companiei Vollmax

Newsletter Vollmax

Aboneaza-te la newsletter-ul Vollmax si primesti cele mai noi informatii din domeniul HVAC, proiecte si servicii oferite de compania noastra.

Please create a newsletter form from Mailchip plugin and collect your Mailchip Form ID

Servicii proiectare instalatii

Pentru a avea instalatii moderne, bine proiectate si executate, apeleaza la serviciile noastre de proiectare instalatii

De ce ar trebui sa alegeti sistemul de aer conditionat industrial VRF/VRV de la Vollmax

De ce ar trebui sa alegeti sistemul de aer conditionat industrial VRF/VRV de la Vollmax?

Vollmax este o companie de HVAC cu o vasta experienta in domeniu si o echipa de specialisti pregatiti sa ofere solutii personalizate pentru nevoile dvs. in ceea ce priveste sistemul de climatizare. In acest articol, vom discuta avantajele si dezavantajele sistemelor de aer conditionat industrial VRF/VRV si de ce ar trebui sa alegeti Vollmax ca furnizor.

Ce este un sistem de aer conditionat industrial VRF/VRV?

Inainte de a discuta despre avantajele si dezavantajele sistemului VRF/VRV, este important sa intelegem ce este acesta. Sistemul de aer conditionat industrial VRF/VRV utilizeaza un singur circuit de refrigerant care alimenteaza mai multe unitati interioare.

Fiecare unitate interioara poate fi controlata individual, permitand setarea temperaturii in fiecare camera in parte. Sistemul aer conditionat industrial VRF/VRV este eficient din punct de vedere energetic si este o alternativa mai buna decat sistemul traditional de climatizare.

Aer conditionat industrial VRF/VRV

Avantajele sistemului de climatizare tip VRF/VRV

De ce ar trebui sa alegeti sistemul de aer conditionat industrial VRF/VRV de la Vollmax?

Unul dintre cele mai mari avantaje ale sistemului de aer conditionat industrial VRF/VRV este eficienta energetica. Acesta reduce consumul de energie prin utilizarea unui singur circuit de refrigerant pentru a alimenta mai multe unitati interioare.

Sistemul VRF/VRV este capabil sa ajusteze cantitatea de refrigerant furnizat in functie de nevoile fiecarei camere in parte, ceea ce reduce risipa de energie.

Costul investitiei

Costul initial al unui sistem de climatizare tip VRF/VRV poate fi mai ridicat decat cel al unui sistem traditional deoarce sistemul VRF/VRV este mai eficient din punct de vedere energetic si necesita mai putine reparatii si mentenanta.

Control individual al temperaturii

Un alt avantaj al sistemului de aer conditionat industrial VRF/VRV este controlul individual al temperaturii in fiecare camera in parte. Aceasta permite utilizatorilor sa ajusteze temperatura in functie de preferintele lor, permitand economisirea de energie si bani.

Dezavantajele sistemului de climatizare tip VRF/VRV

Costul initial

Unul dintre principalele dezavantaje ale sistemului VRF/VRV este costul initial mai ridicat decat cel al unui sistem traditional. Cu toate acestea, costurile initiale pot fi amortizate prin economiile realizate pe termen lung in ceea ce priveste consumul de energie si costurile de intretinere.

De la sistemele de aer conditionat industrial VRF hybrid de la Mitsubishi Electric, la noua gama de unitati VRF LG si noile echipamente KXZ3 de la Mitsubishi Heavy Industries Vollmax va poate oferi o gama larga de la producatorii de top ai industriei.

Necesita instalare de catre personal calificat

Un sistem VRF/VRV este un sistem delicat si necesita o instalare corecta pentru a functiona in mod optim. Problemele din punct de vedere al defectiunilor in sistemul VRF/VRV pot fi de la instalarea sau proiectarea sistemului de climatizare.

Este important ca instalarea si proiectarea sa fie realizate de o echipa de profesionisti pentru a minimiza riscul de defecte si probleme de functionare.

Limitari legale si tehnice

La proiectarea sistemului de climatizare VRF/VRV trebuie luate in considerare limitarile sistemului si ale legislatiei. De exemplu, trebuie respectata cantitatea maxima de refrigerant pe metru cub de aer din incaperi sau limitarile privind lungimea traseelor.

Chiar daca majoritatea producatorilor isi fac reclama cu lungimi de trasee de peste 1 km, problema principala este intre prima unitate si ultima, care este mult mai putin si trebuie luata in considerare in faza de proiectare.

Aer conditionat industrial VRF/VRV

De ce sa alegeti Vollmax pentru sistemul dvs. de climatizare tip VRF/VRV?

Vollmax este o companie specializata in furnizarea de solutii HVAC personalizate pentru clientii sai. Echipa noastra de specialisti va poate ajuta sa proiectati si sa instalati un sistem de climatizare VRF/VRV optimizat pentru nevoile dvs. si pentru a maximiza eficienta energetica si confortul utilizatorilor.

Experienta si cunostintele noastre ne permit sa proiectam si sa instalam sisteme de climatizare VRF/VRV cu performante excelente, respectand toate limitarile tehnice si legale. Echipa noastra de profesionisti poate efectua instalarea si mentenanta sistemului de climatizare intr-un mod rapid si eficient, asigurandu-ne ca sistemul va functiona la capacitate maxima pe toata durata sa de viata.

Sistemul de climatizare VRF/VRV este o solutie excelenta pentru a asigura confortul termic in cladiri cu mai multe camere. Aceste sisteme ofera un control individual al temperaturii in fiecare camera si sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decat sistemele traditionale de climatizare.

Cu toate acestea, este important sa alegeti o companie de incredere, cu o vasta experienta in furnizarea de solutii HVAC personalizate. Vollmax este o alegere excelenta pentru a proiecta, instala si intretine un sistem de climatizare VRF/VRV.

Contactati-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre

>