Sistemul de aer conditionat industrial VRF AUX ARV6 – o solutie eficienta pentru cladirile mari

Despre Vollmax

Clientii nostri nu au grija sistemelor de instalatii, a echipamentelor sau a serviciilor profesionale – doar cu Vollmax!

Afla mai multe despre noile noastre proiecte si servicii urmarind paginile noastre de social media.

Servicii mentenanta

Protejeaza-ti investitia cu serviciile de mentenanta instalatii.

Lasa grija instalatiilor in grija Vollmax. 

Prezentarea Vollmax

Descarca prezentarea PDF a companiei Vollmax

Newsletter Vollmax

Aboneaza-te la newsletter-ul Vollmax si primesti cele mai noi informatii din domeniul HVAC, proiecte si servicii oferite de compania noastra.

Please create a newsletter form from Mailchip plugin and collect your Mailchip Form ID

Servicii proiectare instalatii

Pentru a avea instalatii moderne, bine proiectate si executate, apeleaza la serviciile noastre de proiectare instalatii

Unitati interioare VRF AUX ARV6

Sistemul de aer conditionat industrial VRF AUX ARV6 - o solutie eficienta pentru cladirile mari

Cladirile mari, comerciale sau industriale au nevoie de solutii eficiente de climatizare pentru a asigura confortul termic si eficienta energetica. Sistemul de aer conditionat industrial VRF AUX ARV6 este o alegere excelenta pentru astfel de cladirii, oferind performante superioare, control precis al temperaturii si o gama larga de capacitati la un pret competitiv, si vine la pachet cu serviciile de proiectare, instalare, mententanta si servicii post-garantie de la Vollmax.

Unitati interioare VRF AUX ARV6

Tipurile de unitati interioare disponibile pentru VRF AUX ARV6 sunt variate, incluzand modele precum unitatile interioare Duct Slim, unitatile interioare Duct de presiune ridicata, unitatile interioare Duct cu aport de aer proaspat, unitatile interioare Podea/Tavan si Casete pe 8 directii. Capacitatile acestor unitati variaza de la 4,5 kW pana la 56 kW, astfel incat pot fi adaptate la orice nevoie de climatizare.

Unitate interioara compacta VRF AUX ARV6

Eficienta energetica ridicata pentru sistemele de aer condtionat VRF AUX ARV6

Sistemul VRF AUX ARV6 ofera o serie de avantaje semnificative, inclusiv eficienta energetica ridicata, capacitate de control precis, o gama larga de capacitati, instalare usoara si flexibilitate in aplicare.

Sistemul VRF AUX ARV6 utilizeaza tehnologie ALL DC Inverter, care optimizeaza consumul de energie, reducand astfel costurile de exploatare si intretinere.

De asemenea, acest sistem ofera un control precis al temperaturii in fiecare camera, prin intermediul unitatilor interioare, precum si o gama larga de capacitati, pentru a satisface toate nevoile de climatizare.

Proiecte de climatizare cu sistemul VRF AUX

Sistemul VRF AUX ARV6 este potrivit pentru o gama larga de aplicatii, cum ar fi: cladiri de birouri, institutii medicale, cladiri comerciale si industriale.

Acest sistem ofera o flexibilitate maxima in proiectarea si implementarea sistemului de climatizare, prin intermediul unitatilor interioare de diverse capacitati si tipuri.

In plus, sistemele VRF AUX ARV6 sunt usor de integrat in solutiile de automatizare si control al cladirii, asigurand o functionare fiabila si usoara de intretinut.

Sistemul VRF AUX ARV6 este o solutie excelenta pentru a asigura un climat confortabil si eficient din punct de vedere energetic in cladirile mari. Indiferent de tipul de unitate interioara sau optiunea de control ales, utilizarea acestui sistem poate aduce economii semnificative la costurile de energie si poate asigura un aer curat si proaspat in interiorul cladirii.

Alege o companie cu experienta in instalarea de sisteme de aer conditionat industrial VRF

Vollmax ofera solutii complete de climatizare cu sistemele VRF AUX. Echipele noastre de instalatori folosesc Sisteme ARV6 DC Inverter VRF pentru proiecte complexe, aceste echipamente oferind performante ridicate, fiabilitate testata si o multitudine de functii care ajuta la cresterea confortului si scaderea costurilor de operare.

Unitatea VRF AUX ARV6 este un echipament VRF dotat cu cel mai modern DC Inverter VRF de la HITACHI, cu o maxima flexibilitate de instalare, o eficienta energetica și fiabilitate maxima, cu aplicatii pentru toate tipurile de cladiri, de la cladiri rezidentiale, cladiri de birouri, spatii de depozitare si spatii industriale .

Descopera solutiile complete de climatizare oferite de Vollmax cu sistemele de aer conditionat industrial VRF AUX, pe pagina dedicata, sau contacteaza chiar acum Vollmax pentru a discuta despre proiectul tau de climatizare.

>